Gå til innholdet
Arkitektkok-mija-kinning
Birka-vit-alt1
Bistro-lindblomsgron
Mija-kinning
Bistro-lindblomsgron
Studio-ballingslov-k2-vit-alt4

Drømmekjøkkenet

Saltdalshytta er stolt over å kunne presentere vår nye samarbeidspartner på kjøkken, bad og oppbevaring. Drømmekjøkkenet har i mer enn 90 år produsert produkter med omsorg, kvalitet og entusiasme. Sammen skal vi gi deg hverdagsglede og kvalitet.
Som kunde av Saltdalshytta får du i tillegg til et godt tilbud hjelp med å designe ditt drømmekjøkken, bad eller garderobe. Dette gjøres av dyktige fagfolk som har fokus på kvalitet. Du kan være trygg på at det nye, kjøkkenet, badet eller garderoben din ser ut akkurat slik du ønsket deg, og at det fungerer optimalt.

Kjøkken
Drømmekjøkkenet er spesialister på planløsninger og til å finne de optimale detaljene som passer ulike kjøkken. De hjelper deg å skape og produsere ditt drømmekjøkken. De har både det tradisjonelle kjøkkenet og mer moderne i sitt sortiment. Og kan levere flere forskjellige kjøkkenfronter av mange materialer med ulike design og funksjon. Drømmekjøkkenet leverer 15 forskjellige standardfarger og alt av kjøkkenutstyr og hvitevarer.

Baderom
Baderommet er hjemmets mest krevende rom. Ditt baderom skal holde den høyeste standard på overflatematerialer, elsikkerhet og funksjon. Dagen starter på baderommet - det er et rom å trives i, og det skal både være funksjonelt, ha god oppbevaring samt føles personlig. Derfor har vi valgt Drømmekjøkkenet som vår leverandør. De har produsert kjøkken og bad siden 1929 og leverer produkter med høy kvalitet som er elegante og funksjonelle.

De kan levere seks ulike baderomsserier i ulike stiler og med ulike funksjoner. Smarte oppbevaringsmuligheter, flotte detaljer og riktig belysning finner du i alle baderommene.

Oppbevaring 
Drømmekjøkkenet er opptatt av smart oppbevaring. Det skal være praktisk og tilpasset rommet på en best mulig måte. Derfor har de utviklet et smart, praktisk oppbevaringssystem i mange ulike materialer og størrelser. De har tenkt på detaljene, slik at du kan tenke på andre ting som er hyggeligere enn rydding og vasking.

For mer informasjon sjekk ut nettsiden til Drømmekjøkkenet.
Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Arkitektkok-mija-kinning

Birka-vit-alt1

Bistro-lindblomsgron

Mija-kinning

Bistro-lindblomsgron

Studio-ballingslov-k2-vit-alt4

Velg hytte