Gå til innholdet

Kampanjemodell: Aurora 510-A

Vi har fabrikksalg på vår meget populære prosjekthytte Aurora SMART 510-A.

Dette er vår nye bestselger hos utbyggere på Sjusjøen og Oppdal. Nå gjør vi den tilgjengelig for privatmarkedet og selger den rett fra "lagerhylla" i et begrenset antall. Det betyr kort leveringstid og meget gunstig pris! Hytta er oppgradert fra standard med over 150.000,- men i denne kampanjen får du 50.000,- i rabatt på denne oppgraderingen.

Hytta er ferdighytte prosjektert og spekket med masse fine tilvalg. Den har 35 graders takvinkel som betyr en spektakulær stor og fin hems med verdens fineste loftstue i arken. Ønsker du hytta med 32 graders takvinkel eller annet materialvalg? kontakt selger for et pristilbud.

Du får 3 soverom, fin kjøkken/stue-løsning, bad med sauna og en bod med adkomst utenfra. I gangen er det en romslig og behagelig trapp opp på hemsloftet. Her kommer du rett inn i loftsua som ligger inne i arken. På flankene hvert sitt soverom og i motsatt side av loftstua et lite toalett. Tross en grunnflate på "bare" 68,9 m² får du hele 91,9 m² i oppvarmet bruksareal noe vi tør vi påstå er veldig mye hytte for pengene. Se plantegning nederst i saken. For nøkkelferdig pris kontakt selger eller forhandler.

Ønsker du å se det med egne øyne? Kontakt oss for visning. Hytta står oppført i Gutubakken Hyttegrend på Sjusjøen. Bilderserien i saken er fra den aktuelle hytta.

Kampanjetilbud byggesett kr. 892.000,- (normal pris 942.000,-)

Inkl. oppgradert standard som vist på bildene:
Med utgangspunkt i standard byggesettleveranse har vi oppgradert vinduer med grå omramming, ventilert stålpipe eks. vedovn, altan (under tak), tilfarergulv, malte foringer og listverk, Saltdalsgrå furugulv, Saltdalsgrå sprekkpanel himling, Saltdalsgrå sprekkpanel vegg, Gråmalt 90 grader svingtrapp til hems, Gråmalt Elite innerdører. 

Ikke inkludert i tilbudet som vist på bildene: Vedovn, avbildet dørvridere, kjøkken og innredning. Bildene viser leveranse fra Bakkens Treprodukter og Riis Interiør. 

Rabatten gjelder kun denne modellen for bygging på støpt betongdekke (slik den er tegnet her), da bygget er ferdig produsert for lager. Kampanjen gjelder bestilling før 14.JULI 2017 for levering i løpet av 2017. I tillegg må hytta være satt klar for utlevering senest 8 uker før ønsket leveringsuke.J510_plan_2017_640
J510_plan_2017_loft_640
Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Oppdatert
Velg hytte