Gå til innholdet
Fremdriftskalender_1280x720b_05

Neste jul på hytta?

Har du planer om hyttebygging i 2017? Slik går du fram for å feire neste jul på egen hytte!

Nå legges mange planer for hva som skal skje det nye året. Hytte står høyt på ønskelisten hos svært mange nordmenn, og kanskje 2017 er året dette ønsket skal oppfylles? Neste jul kan det fint være deg som kan skryte av den perfekte ribba, den fine skituren og ikke minst hyttepulsen på kveldene foran peisen.

Her er en enkel fremdriftsplan for deg som har lyst til å feire julen 2017 på egen hytte.

Fremdrift_FinnModell
Finn en modell du liker utseende og form på, og som passer til tomta. Har den det innholdet du trenger? Antall soverom eller sengeplasser, antall bad, størrelse på stue, eget loft for barna? Nå har du en knippe modeller som et utgangspunkt. 

Fremdrift_Tilpasning
Vi hjelper deg så med å tilpasse hytta ut fra den modellen du synes er finest. Du velger så hvilket panel og annet tilvalg du vil ha med. Vi sender deg budsjetter og til slutt et endelig tilbud på den utførelsen du ønsker. Gjør du dette i januar eller begynnelsen av februar sender vi inn byggesøknad og setter hytta i produksjon i løpet av mars. Når byggesøknaden er godkjent bookes den endelige datoen for byggestart.

Fremdrift_Produksjon
Vi produserer hytta ved vår fabrikk i Norge, og leverer den på byggeplassen på avtalt dato. Grunnarbeidet gjøres som regel ferdig før levering. 

Fremdrift_Montering
Vi monterer råbygget i mai. Saltdalshytta er basert på en byggesettløsning, og våre erfarne montasjeteam får hytta ferdig og tett utvendig i løpet av noen få dager..

Fremdrift_Innredning
Etter at råbygget er montert, fortsetter vi arbeidet med innredning av hytta, med de tilvalgene du har valgt.

Fremdrift_Overlevering
Vi er klare til å overlevere den ferdige hytta rundt høstferien. Nå er du hytteeier!

Fremdrift_Mobler
Da gjenstår det bare for deg å møblere hytta - og du pynter den samtidig til jul.


Kjøper du nøkkelferdig Saltdalshytta ordner vi det aller meste. Men det er svært viktig at du kommer tidlig i gang med å velge hytte og tilvalg, slik at byggesøknaden kan sendes inn i tide, og datoer for produksjon og levering kan fastsettes. 

Så bruk gjerne romjula til å finne dine favorittmodeller, og ta kontakt med en av våre selgere for hjelp på veien videre.

Godt nytt hytteår! :)

Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Les også...

Lag din egen katalog!

Nå kan registrerte brukere laste ned komplette prospekter med bilde, priser og detaljerte tegninger.

Les mer | oktober 2013

Oppdatert
Velg hytte