Gå til innholdet
Produksjon_1280x720_0923
Det har vært full aktivitet i fabrikken vår på Rusånes, og det har blitt produsert hytter og hus som aldri før. Nå tar produksjonen en velfortjent ferie for å lade batteriene til høstens leveranser.
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Full-
skjerm
Skjermbilde 2015-07-10 kl. 10.10.11
Jim Are og Grete Skogheim bygger en egentilpasset miks av Smart 170 og Smart 128 hytte på drømmetomta i Lyngseidet i Lyngen.
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Full-
skjerm
Skjermbilde 2015-07-10 kl. 10.12.08
Imponerende og motiverende å følge de ivrige hyttebyggerne.
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Full-
skjerm
Skjermbilde 2015-07-06 kl. 10.16.24
Endelig ble det sommer på hytta til Sissel ved Helgelandskysten. Bildet er tatt av Svein-Harald Carlsen og ble lastet opp med #saltdalshytta på Instagram forrige uke.
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Full-
skjerm
laksespyd3-580x445.stor
Lar du deg inspirere av denne eksotiske, friske sommerretten? Du finner oppskriften nederst i artikkelen.
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Full-
skjerm
Det har vært full aktivitet i fabrikken vår på Rusånes, og det har blitt produsert hytter og hus som aldri før. Nå tar produksjonen en velfortjent ferie for å lade batteriene til høstens leveranser.
Jim Are og Grete Skogheim bygger en egentilpasset miks av Smart 170 og Smart 128 hytte på drømmetomta i Lyngseidet i Lyngen.
Imponerende og motiverende å følge de ivrige hyttebyggerne.
Endelig ble det sommer på hytta til Sissel ved Helgelandskysten. Bildet er tatt av Svein-Harald Carlsen og ble lastet opp med #saltdalshytta på Instagram forrige uke.
Lar du deg inspirere av denne eksotiske, friske sommerretten? Du finner oppskriften nederst i artikkelen.

God Sommer!

Sommeren er her og mange har nå en etterlengtet ferie på hytta. For mange innebærer det avslappende dager med ekstra tid til kos og hygge, mens noen bruker sommeren til å bygge fremtidens ferier.
Det har vært full aktivitet i fabrikken vår på Rusånes, og det har blitt produsert hytter og hus som aldri før. Nå tar produksjonen en velfortjent ferie for å lade batteriene til høstens leveranser. Sentralbordet vårt er åpent fra 08:00-16:00, men kan i perioder være noe belastet grunnet ferieavviklingen.

Mange aktive hyttebyggere i sommer
For de over 220 hyttebyggerene rundt i landet som er igang med å bygge hyttedrømmen har vi teknisk personell som står klar til å bistå dem i hele ferien. 

Jim Are og Grete Skogheim bruker sommeren på å bygge hytte og du kan følge dem på Hytteblogger.no. De bygger en egentilpasset miks av Smart 170 og Smart 128 hytte på drømmetomta i Lyngseidet i Lyngen.  Du kan også følge Anlaug og familien som endelig i gang med å bygge hyttedrømmen "Anlaugsbu" I Åsdalen i Svartdal. 

Les mer om dem her.

Fotokonkurranse #saltdalshytta 
VisBildeServletHvis du er en av de som tilbringer ferien på hytta, har vi en morsom utfordring til deg. Vi i Saltdalshytta er stolte og glade over alle de fantastiske bildene som hytteeiere fra hele landet deler på Instagram. Vi håper på mange flere flotte sommerbilder fra dere. Alle som bruker emneknaggen #saltdalshytta frem til 15.august har muligheten til å vinne flotte premier.De 3 beste bildene får et gavekort på matvarer til en verdi av 500,- og 5 bilder vil få kokeboken "Hyttemat" skrevet av TV2 kokken Wenche Andersen. Vinnerne kunngjøres 28.august. Da er det bare å knipse i vei!


Ferie innebærer også mer tid til å lage god mat og kanskje nyte litt god drikke.  Er været med oss er det ekstra hyggelig å grille. Kanskje du lar deg inspirere av denne eksotiske, friske sommerretten?  Grillet laksespyd med sataysaus, blomkålris og det årstiden har å by på av grønnsaker. Vi håper retten faller i smak og at sommeren din blir fantastisk.


laksespyd2-smal

Eksotisk laksespyd.


Sataysaus

Dette trenger du:

1/2 løk

1/2 hvitløk

Smør til steking

1 boks kokosmelk

5 ss peanøttsmør

3 ts rød karripasta

3 ss soyasaus

Litt sitron

 

Slik gjør du:

Finhakk løk og hvitløk, surr dette i smør i en stekepanne eller i en kjele til det blir blankt. Det skal ikke bli brent eller brunt. Ha løkblandingen over i en kjele og tilsett resten av ingrediensene. Varm opp til kokepunktet smak til med litt salt, pepper og sitron.

Grillspyd:

6-700 gram laksefilet

1 egg

1 mango

tørket kokos

karri

Slik gjør du:

Skjær opp laks og mango i så like terninger som mulig, tre bitene på et grillspyd . Pensle spydene med egg og dypp det i en blanding av kokos og karri. Bland kokos og karri på noe flatt  og dekk spydene godt. Legg spydene på grillen eller ha godt med smør i en stekepanne, gjerne klarnet som ikke svies  og stek spydene i stekepannen.

Grønnsaker:

1 liten fenikkel

1/3 Purre

1 liten Gulrot

½ paprika

1 koriander

½ chili, fjern frøene om du ikke vil ha det for sterkt.

Sitron

1 blomkål

 

Slik gjør du:

Kutt opp alle grønnsakene minus blomkål og chili i strimler. Riv blomkålen, finhakk chili og koriander. Surr de strimlede grønnsakene i smør til de er gylne. Tilsett litt vann og ha i den revne blomkålen. Surr til blomkålen er myk 1-2 minutter. Smak til med chili, hvitløk, sitron, salt og pepper. Helt til slutt har du i rikelig med fersk koriander. Ønsker du å tilberede grønnsakene på grillen, legg de i folie sammen med en "dash" smør.

Sataysaus kan serveres både kald og varm, som saus eller dipp.


Vi i Saltdalshytta ønsker deg en riktig god sommer!

 

Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Det har vært full aktivitet i fabrikken vår på Rusånes, og det har blitt produsert hytter og hus som aldri før. Nå tar produksjonen en velfortjent ferie for å lade batteriene til høstens leveranser.

Jim Are og Grete Skogheim bygger en egentilpasset miks av Smart 170 og Smart 128 hytte på drømmetomta i Lyngseidet i Lyngen.

Imponerende og motiverende å følge de ivrige hyttebyggerne.

Endelig ble det sommer på hytta til Sissel ved Helgelandskysten. Bildet er tatt av Svein-Harald Carlsen og ble lastet opp med #saltdalshytta på Instagram forrige uke.

Lar du deg inspirere av denne eksotiske, friske sommerretten? Du finner oppskriften nederst i artikkelen.

Oppdatert
Velg hytte