Gå til innholdet
K928B_kamera_1280x720
Rustik K928 Rago
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Fullskjerm fullskjerm fullskjerm Full-
skjerm
K986A_kamera01_1280x720
Rustik K986 Keiservarden
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Fullskjerm fullskjerm fullskjerm Full-
skjerm
Rustik K928 Rago
Rustik K986 Keiservarden

Rustik

Fundamentet for Saltdalshyttas eventyrlige suksess har vært våre tradisjonelle hytter med liggende utvendig kledning. Helt siden 70-tallet har disse hyttene funnet veien til fjorder og fjell rundt om i det ganske land.
Våre byggesett gjorde det enkelt for folk å skaffe seg egen hytte til en fornuftig pris. Løsningen var enkel og solid, og Saltdalshytta ble raskt en merkevare i hyttemarkedet. Med unntak av en mengde tekniske forbedringer opp gjennom årene, har disse hyttene stort sett hatt det samme utseendet hele tiden – med utskjæringer og profiler som har bidratt til særpreget. 

Kjært barn har mange navn
Alle kalte disse hyttene for ”Saltdalshytta”, men da vi etterhvert lanserte andre stilarter, fikk de tilnavnet ”..med liggende kledning”. For et par år siden døpte vi denne stilarten ”Rustik”, som er et kort, enkelt og velklingende navn inspirert av den rustikke stilen disse hyttene har. 

Praktiske og solide byggesett
Hyttene leveres som monteringsvennlige byggesett som raskt kommer under tak og som gir et solid og tett bygg. Råbygget består av ferdige elementer som monteres i løpet av noen få dager. Systemet er lagd slik at montering av råbygg under kyndig veiledning gjerne kan gjøres på dugnad. Dette er økonomisk sett en meget gunstig løsning, og det er dessuten en stor begivenhet når slekt og venner samles for å reise råbygget. Systemet er også en besparelse for de som overlater alt arbeidet til et snekkerlag. Våre byggesett må ikke forveksles med såkalt ”precut”, som kun innebærer at materialene er kuttet i riktige lengder. 

Fleksibilitet
Alle våre hytter er bygd etter samme grunnprinsipp, noe som gir deg stor fleksibilitet. Finner du en passende modell i våre andre kataloger (Aurora, Profil og Villmark), kan denne enkelt omarbeides til Rustik. Du kan også be om små eller store endringer av eksisterende modeller slik at de passer dine behov eller tomteforhold optimalt, eller du kan skissere din egen løsning som vi prosjekterer i henhold til vårt elementsystem. Denne friheten er noe våre kunder vet å sette pris på, for de aller fleste hyttene vi leverer er spesialtilpasset den enkelte kunde.
Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Rustik K928 Rago

Rustik K986 Keiservarden

Les også...

Produktbeskrivelse byggesett

Alle hytter er bygd opp av veggelementer og en takløsning med bæresøyler, limtredragere og taksperrer eller takstoler. Her finner du en…

Les mer | januar 2013

Oppdatert
Velg hytte