Gå til innholdet
Sesongkampanje_03

Sesongkampanje

Vi starter salget for 2018 med et kampanjetilbud til alle som signerer kontrakt i høst for levering neste år.
Vår fabrikk ønsker å holde en jevn produksjon hele året. Derfor belønner vi deg som blir ferdig med det formelle papirarbeidet før vinteren kommer. Da vil fabrikken produsere hytta di i vinter, for levering i 2018. Rekker vi å få gjennom byggesøknaden din i oktober, november eller desember belønner vi deg med inntil 45.000,- i rabatt på oppgradering av tilvalg.

Sesongkampanje17_rabatt_460_a
Beløpet blir trukket fra ved kontraktsignering / sluttføring av ordren. Kampanjen er tidsbegrenset og forutsetter signert kontrakt i henhold til 2018 priser, og gjelder byggegodkjente hytter over 50m2 i kampanjeperioden.

Før vi kan produsere hytta må vi ha en godkjent byggesøknad fra din byggekommune. Kampanjen forutsetter derfor at byggesøknaden blir godkjent innen kampanjeperioden avsluttes. Søknadsprosessen tar normalt rundt 8 uker, men dette kan variere. Skal du rekke å få oktober-rabatten betyr det derfor at søknadsprosessen må starte i løpet av august.

Bestem deg for hvordan hytta di skal være, og lås fasaden slik at vi kan starte med byggesøknaden så snart som mulig. Innvendige detaljer og materialvalg kan vi avklare i ettertid.

Kontakt en av våre selgere og legg en fremdriftsplan i dag!
Kommunen og reguleringsbestemmelser eller andre forhold ved din tomt kan forlenge søknadsprosessen. Prioriter derfor hytteprosjektet ditt nå, så skal vi gjøre vår del for at du får med deg denne kampanjen.

 Oversikt over vårt tilvalg finner du her.

pdf Standard leveranse på byggesett (PDF).
Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Les også...

Byggesak for selvbyggere

Når du kjøper hytte fra oss, sørger vi også for at ‘papirmølla’ går sin gang. 

Les mer | juni 2017

Byggesak - ord og uttrykk

Her forklarer vi noen ord og uttrykk som du kan støte på i forbindelse med byggsøknaden din.

Les mer | juni 2017

Byggesak - innhold og…

Byggesøknad er inkludert i kontrakten kun hvis dette fremgår av ordrebekreftelsen.  Nedenfor ser du hva som er inkludert i denne tjenesten, og…

Les mer | juni 2017

Oppdatert
Velg hytte