Gå til innholdet

Aurora 994-A på utsiktstomt 100 m fra strandkanten nær Risør

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Hjembuveien
4950 Risør
Prisant.: 3 200 000
Bta/P-rom: 92 / m2
Megler: Stein Glemmestad
Telefon: +47 909 86 334
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Prosjektert hytte på Hjembu i Risør Kommune, bare 5 km fra E18 og 8 km fra Risør sentrum. Hytta skal bygges på flott utsiktstomt ved Sørfjorden bare 100 m fra sjøen.

Generelt

Prisantydningen inneholder ferdig hytte med standard innvendig matiralpakke som kan oppgraderes hvis ønskelig. Gjelder denne hytta på tomt nr 16. Hjembu har ellers mange flotte ledige tomter, og Saltdalshytta har i tillegg mange hyttemodeller å velge i. For andre modeller se www.saltdalshytta.no Vi hjelper deg selvsagt med å skreddersy din hytte og tomt etter dine ønsker og behov !

Adkomst/Tomteforhold

Ta av fra E18 og kjør Risørveien 5 km i retning Risør. Der er det skiltet Hjembu hytteområde og Hjembu Gårdsbutikk.

Innhold

AURORA 994A er en spennende vinkelhytte med tre soverom, sauna og en herlig stue-/kjøkkenløsning med lys og luft i overflod. Sanua kan eventuellt fjernes, og da gir det mulighet til en stor bod (som ev. kan benyttes til et 4. soverom hvis ønskelig) Hytta har flott sovehems med full ståhøyde langs midten. Den passer like bra på fjellet som ved sjøen, alt etter hvilken farge og taktype du velger. Modellen er også kjent som "Farmen-hytta", siden den er førstepremie i Farmen 2010, 2011 og 2012 på TV2.

Beliggenhet

Ved sjøen
Dokumenter
Velg hytte