Gå til innholdet

Aurora Nova 210-A på utsiktstomt 100 m fra strandkanten nær Risør

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Hjembuveien
4950 Risør
Prisant.: 3 200 000
Bta/P-rom: 96 / m2
Megler: Stein Glemmestad
Telefon: +47 909 86 334
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Prosjektert hytte på Hjembu i Risør Kommune, bare 5 km fra E18 og 8 km fra Risør sentrum. Hytta skal bygges på flott utsiktstomt ved Sørfjorden bare 100 m fra sjøen.

Generelt

Generelt Prisantydningen inneholder ferdig hytte med standard innvendig matiralpakke som kan oppgraderes hvis ønskelig. Gjelder denne hytta på tomt nr 16. Hjembu har ellers mange flotte ledige tomter, og Saltdalshytta har i tillegg mange hyttemodeller å velge i. For andre modeller se www.saltdalshytta.no Vi hjelper deg selvsagt med å skreddersy din hytte og tomt etter dine ønsker og behov !

Adkomst/Tomteforhold

Ta av fra E18 og kjør Risørveien 5 km i retning Risør. Der er det skiltet Hjembu hytteområde og Hjembu Gårdsbutikk.

Innhold

Dette er den første modellen i vår nye serie Aurora-hytter med pulttak - kalt Aurora Nova. Denne modellen beskriver godt de ideer som har dannet grunnlaget for Nova-serien, og hvilke kvaliteter disse hyttene har. Nova-serien har en takvinkel på 6,8 grader, noe som gir bygg med et diskret ytre og en harmonisk høyde under taket. På denne modellen danner vindfang og bod et utbygg på langveggen, som både bidrar til en mer variert fasade og to overbygde uteplasser. Hytta har tre soverom, der det største er velsignet med både eget bad og utgang til terrasse. De to andre soverommene danner et karnapp som speiler inngangspartiet, og også her skapes det gode uteplasser. Kjøkken og stue utgjør den andre halvdelen av hytta, med takhøye vinduer mot utsikten og en diskret stripe med glass over sofaen. På begge sider av langbordet slippes lyset inn, og i den ene enden har man dessuten adkomst til uteområdene via en stor skyvedør.

Beliggenhet

Ved sjøen
Velg hytte