Gå til innholdet

Sjusjøen- Gutubakken III- Et eldorado for turer sommer og vinter!

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse:
2612 Sjusjøen
Prisant.: 2 690 000
Megler: Kenneth Ekroll
Telefon: +47 979 96 611
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

Tomteområdet «Gutubakken» ligger like nedenfor Sjusjøen sentrum. Området ligger Integrert inne i det fantastiske langrenns- løypenettet som Sjusjøen har å tilby. Naturopplevelsene står også i kø på andre tider av året, enten til fots eller fra sykkelsetet. Her finner du milevis med flotte turstier med flere fiskevann i umiddelbar nærhet.

Generelt

Modell J513-B

Gutubakken Trinn III består av 14 hytter. Det er 4 grunnmodeller (A) å velge mellom, og på 3 av disse (B) er det et ekstra soverom. I tillegg kan alle modellene leveres uten ark, dette gir en redusert pris på 100.000,- og redusert BRA på 5 KVM. Disse 8 forskjellige modellene kan fritt velges mellom på de 14 tomtene.

Takhøyde i midt på loftet er på 2,2 meter, og det er tek10 trapp mellom etasjene.

Tomtene er på 500 - 600 kvm. Grunneier er Brøttum Almenning , og hver hytteeier inngår en evigvarende festekontrakt. Innfestningssummen inngår i prisen på hyttene, og månedlig festeavgift er kr. 833 , og forfaller 1 gang pr. år.(1 Juli)

For fullstendig prospekt, besøk vår hjemmeside på www.gutubakkenhyttegrend.no og bestill der.

 

 

Adkomst/Tomteforhold

Ta av E6 på Rudshøgda skiltet Sjusjøen. Man er da på Åsmarkvegen. Følg så denne til man kommer til et "T-kryss." Ta så til høyre opp Sjusjøvegen. Herfra ca. 5 km. til man på høyre side får et stort "byggeplasskilt" for Saltdalshytta og Brøttum Almenning. Kjør inn til høyre her, for deretter første vei til høyre etter ca. 100 meter. Man kommmer da inn i første og andre byggetrinn av Gutubakken Hyttegrend. Trinn 3 ligger på oversiden/Nord for dette feltet.

Innhold

Hovedplan: Stue/ kjøkken, gang, soverom, bad, sauna og bod

 Loft: Soverom 1, Soverom 2, TV-stue og bod

Standard

For komplett leveransebeskrivelse, bestill prospekt på www.gutubakkenhyttegrend.no!

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte