Gå til innholdet

Flott og innholdsrik hytte i nydelige omgivelser nært sjøen

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Vågsmyran Hyttefelt
6475 Midsund
Prisant.: 1 980 000
Bta/P-rom: 70 / m2
Megler: Kenneth Ekroll
Telefon: +47 979 96 611
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 2

Beliggenhet

Vågsmyran hyttefelt er plassert i et 500 måls (500.000 m2) stort areal, i skrående terreng mot sjøen, nordvest mellom riksvei 668 og sjøen, mellom Lyngstad og Rakvåg i Midsund kommune.

Store tomter nært sjøen, med båtplass til hver tomt. Kort vei til alt som fylket har å by på og en fantastisk belligenhet.

40 min reisetid fra Molde sentrum, 80 min fra Ålesund,95 min fra Kristiansund og mellom 4 og 5 timer kjøretid fra Trondheim (avhengig av valgt rute), og 2 timer fra flyplassene på Gardermoen, Flesland og Værnes.

 

Generelt

Alle tomtene har en spektakulær utsikt mot sjøen, storhavet og kveldssola.
Om sommeren vil hyttene ha sola til den går ned i havet ved Ona Fyr, og det spesielle lyset over storhavet og øyene er viden kjent, og er fantastisk uansett tid på året, både i uvær og solskinn.

Tomtene selges med en båtplass pr. tomt.

 

Innhold

Dette er den ideelle familehytta, kompakt og romslig på samme tid! 

Hovedplanet inneholder et stort oppholdsrom med god plass til både langbord og kosekrok. I bakkant ligger to soverom og et bad. Innebod finner du i tiknytning til vindfanget. Som de andre SMART-modellene har hytta et stort hemsloft. Innreder du dette med to soverom, får hytta totalt fire soverom. Eller du kan lage et soverom og en loftsstue – mulighetene er mange! 

Standard

Det er selvsagt mulig å tilpasse denne hytten etter eget ønske, mulighetene er mange både innenfor valg av materieller og planløsning. Sammen skreddersyr vi hytta til deres behov! 

Beliggenhet

Ved sjøen
Velg hytte