Gå til innholdet

Flott prosjektert hytte til salgs på fin tomt i Hodlekve i Sogndal

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse:
6856 Sogndal
Prisant.: 3 540 000
Bta/P-rom: 100 / m2
Megler: Erik Jacobsen
Telefon:
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

Tomten ligger i Hollekve i Sogndal kommune - et eldorado for dem som er glad i naturopplevelser gjennom hele året. Kort vei til Sogndal sentrum. Området har vist seg attraktivt for hele Sogn & Fjordane, og i valget mellom mange destinasjoner har også Bergensere har funnet veien hit.

Adkomst/Tomteforhold

Tomten ligger fritt og fint plassert ca. 540 moh med god utsiktforhold mot sør. Det er vinterbrøytet vei frem til tomten.

Innhold

Prisantydning inkluderer tomt, grunnarbeid, og bygging av hytte med gode kvaliteter. Komplette standardløsninger innen el-fag, VVS samt flis & mur er inkludert. Standard, kvaliteter og kvantitet kan påvirkes av kunde etter avtale. Himlinger, vegger, listverk, foringer og dører er ferdig behandlet. Kunde kan påvirke fargevalg og kvaliteter etter avtale. Jøtul stålpipe er inkludert. Ovn/peis kommer i tillegg. På taket er det spesifisert Isola takshingel, men kunde kan velge annet taktekke etter avtale. Innredninger som kjøkken, baderomsinnredning og innredning i sauna er ikke inkludert. Sauna har tilpasset materiale i vegger/himling. Sauna kan eventuelt endres til større bad eller annen disponering.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte