Gå til innholdet

Flott Smartlaft Hytte fra Røroshytta

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Trysil Knuts Fjellgrend tomt 6
2420 Trysil
Prisant.: 2 750 000
Bta/P-rom: 91 / m2
Megler: Kjetil Sydhagen
Telefon: +47 404 35 313
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

Tomtene ligger i et nytt, men vel etablert, hyttefelt, Trysil Knuts Fjellgrend, i høyfjellet i Trysil Knuts Fjellverden. Hyttefeltet ligger på fra 780 - 890 m.o.h. med flott utsikt. Tomtene har generelt en meget bra beliggenhet med glimrende utsikt. Trysil Knuts Fjellverden er det nest største hytteområdet i Trysil med omkring 1000 hytter. I sørøst kan Trysilfjellet sees. Super solgang fra tidlig morgen til sent kveld. Tomten er på fra ca. 1100 til 1700 kvm. og har panoramautsikt over omkringliggende fjell. Utnyttelse av tomtene er maksimalt 23 % av arealet, slik at det er mulighet for oppføring av anneks og/eller garasje.

Det er allerede bygget og solgt en rekke nye hytter på feltet.

 Det er oppkjørte langrennsløyper, ca. 160 km, vinterstid i området. Det går tilførselsløyper gjennom hyttefeltet. Det er videre et mindre alpinanlegg rett i nærheten. Alpinanlegget i Trysilfjellet ligger kun 20-25 minutter unna. På sommerstid er det et utall av turstier. Det er store muligheter for jakt og fiske.

Trysil' eneste villreinstamme holder til i området.

Generelt

Flott tur terreng og jakt og fiskemuligheter

Adkomst/Tomteforhold

Følg riksvei 26 fra Eleverum og forbi Trysil sentrum, Ta av til venstre ved Jordet og følg riksvei 215 ca 300 meter og ta deretter av til høyre mot Trysil Knuts Fjellverden og Eltdalen. Følg denne veien, Fylkesvei 577 i ca minutter til Skilt på venstre hånd viser vei opp i Trysil Knuts Fjellgrend.

Innhold

Hytten leveres av Røroshytta i Smartlaft utførelse. 1 etg består av 6" laminert laft og 2 etg av bindingsverk slik at man får hems over hele hytta .

 

Standard

Hytten leveres med gjennomgående god standard med Flis på gulv i Hall / Vindfang, Bad og Bod. Varmekabel i gulv på flislagte gulv.  På stue kjøkken og soverom leveres hvit lasert furugulv, I alle tak leveres det hvitlasert panel. Alt listverk og utforinger leveres ferdig hvitmalt. Alle vegger leveres behandlet med et strøk olje. Alle innerdører er behandlet med samme farge som vegger. Det leveres downlights i stue og kjøkken del. Kjøkken fra Drømmekjøkken ink hvitevarer fra Siemens.

 

Beliggenhet

På fjellet
Dokumenter
Velg hytte