Gå til innholdet

Fritidsbolig beliggende ved Holmsbu hotel, i skjønne omgivelser

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Brønnveien 43
3484 Holmsbu
Prisant.: 4 970 000
Bta/P-rom: 100 / m2
Megler: Christer Hagberg
Telefon: +47 917 41 565
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og svært attraktivt hytteområde i Holmsbu i Hurum kommune, kun 200 m fra sentrum. Holmsbu er et populært tettsted ved Drammensfjorden og byr på den reneste sørlandsidyll i sommermånedene. Her er det butikker, spesialforretninger, flere serveringssteder med yrende folkeliv og en rekke konserter. Det hele er sentrert rundt småbåthavna med gjestebrygger.

I området finner du unike kulturminner og flotte naturopplevelser som perler på en snor. Kulturminneveien kan oppleves til fots, på sykkel, i båt, buss eller bil. Kunsten er en viktig del av Holmsbu, da mange kunstnere har hatt tilhold her. Holmsbu billedgalleri har faste samlinger av kjente kunstnere i tillegg til skiftende sommerutstillinger.

Det er også kort vei til flere flotte badesteder, gode fiskemuligheter, ballbinge, lekeplass, idrettshall, skiløyper, hesteridning og golfbane. Kanskje kan ærverdige Holmsbu Bad og fjordhotell eller Holmsbu Hotel & Spa friste med noe ekstra. Det er bussforbindelse til Holmsbu, som ligger ca. 39 min fra Drammen, 45 min fra Sandvika, 52 min fra Oslo sentrum og 66 min fra Kongsberg.

Beliggenhet

Ved sjøen
Velg hytte