Gå til innholdet

Gådalen Hyttefelt i Eide kommune

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Gådalen
6490 Eide
Prisant.: 1 490 000
Megler: Ingvar Hals
Telefon: +47 905 25 552
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

Flott beliggende hyttefelt i Gådalen i Eide Kommune. Se kart for veibeskrivelse.

Generelt

Saltdalshytta inngått et spennende samarbeid med grunneierne i Solhøgda Hyttefelt i idylliske Gådalen i Eide kommune.

Området ligger i umiddelbar nærhet av vårt distrikts mest populære reisemål, slik som Atlanterhavsvegen, kyststripen med utallige fiskemuligheter, et mangfold av fjellturer, blant annet et flott utgangspunkt for magiske Melen, feltet ligger strategiskt til mellom vår to flotte byer Molde og Kristiansund, kort vei til Eide sentrum og idylliske Bud. Vi vil også trekke frem spennende og kulinariske opplevelser på Håholmen og Storholmen.
På sommeren har du tilgang til fantastiske områder for sykling og vinteren toppturer på ski, området byr også på fantastiske forhold for dykking.

Adkomst/Tomteforhold

Tomtefeltet er ferdig opparbeidet og vi stiller på visning etter avtale.

Innhold

Vi har valgt å trekke frem Aurora Smart 142, til Gådalen, men du kan selvsagt velg fritt fra et rikholdig utvalg av ulike hyttemodeller fra Saltdalshytta.. Her kan du få din hytte skreddersydd.

 

Hytte fra A til Å
I tillegg til å produsere og levere selve byggesettet, kan vi også gjøre hytta så ferdig som du ønsker det - og du står fritt til å bidra med egeninnsats der du vil. Alle våre hytter er priset som både byggesett, tett råbygg og ferdig utvendig. Pris på nøkkelferdig hytte får du ved å kontakte en av våre selgere.

Kontakt oss!
Første steg på veien til egen hytte er å ta kontakt med oss. I tillegg til en sentral organisasjon ved vårt hovedkontor, har vi dyktige forhandlere som representerer oss rundt omkring i landet. Felles for oss alle er at vi ønsker å gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å realisere dine hytteplaner!

Standard

Etter kundens ønsker

Beliggenhet

På fjellet
Dokumenter
Velg hytte