Gå til innholdet

Gamlestølen nøkkelferdig Smart TA122 inkl. tomt kr 2.340 000,-

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Fjellstogoveien 24
2890 Etnedal
Prisant.: 2 340 000
Megler: Eirik Enge
Telefon: +47 472 44 600
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 2

Beliggenhet

Snøsikre Gamlestølen i sentralt villmarksområde med Gausdalsfjellene, Jotunheimen og Synnfjelllets solside som våre fjellområder 2,5 t fra Oslo.

Gamlestølen er typisk HELÅRS friluftsområde med fantastiske muligheter for jakt og fiske i tillegg til de vanlige fritidssysler på ca 1000 moh. som vandring, sykling, skigåing, alpint med skiheis etc. I tillegg har vi en rekke aktivitetstilbud som egen fotballløkke, tennisbane, lerduebane, besøksgård, velværesenter, uteleiehytter og ikke minst en koslig fjellstue med all den ekthet som forventes i en fjellstue med røtter 100 år tilbake.

Tenk deg høsten med en hyggelig bær eller sopptur for eget matauk.

Adkomst/Tomteforhold

Denne hytta er priset på tomt 117 Gamlestølen

Innhold

Klassisk og elegant modell i moderne utførelse. Fra et skjermet og lunt inngangsparti kan du velge å gå inn i vindfanget – eller ta en tur i uteboden. 

Velger du det første alternativet åpenbarer det seg etterhvert en praktisk planløsning med  to soverom på hovedplanet og ett oppe. I likhet med de andre SMART-hyttene er SMART 122 tegnet med stålpipe – en meget gunstig løsning både når det gjelder økonomi, plassutnyttelse og varmeeffekt.

Her får du tre soverom, samt en ekstra liten loftstue på den gode hemsen.

Standard

Hytta leveres med torvtak og Saltdalshyttas nøkkelferdige standardleveranse.

 

 

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte