Gå til innholdet

Gamlestølen - Nøkkelferdig TA176A inkl tomt 13 Bakkotjedne

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Fjellstogoveien 24
2890 Etnedal
Prisant.: 2 800 000
Megler: Eirik Enge
Telefon: +47 472 44 600
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Snøsikre Gamlestølen i sentralt villmarksområde med Gausdalsfjellene, Jotunheimen og Synnfjelllets solside som våre fjellområder 2,5 t fra Oslo.

Gamlestølen er typisk HELÅRS friluftsområde med fantastiske muligheter for jakt og fiske i tillegg til de vanlige fritidssysler på ca 1000 moh. som vandring, sykling, skigåing, alpint med skiheis etc. I tillegg har vi en rekke aktivitetstilbud som egen fotballløkke, tennisbane, lerduebane, besøksgård, velværesenter, uteleiehytter og ikke minst en koslig fjellstue med all den ekthet som forventes i en fjellstue med røtter 100 år tilbake.

Tenk deg høsten med en hyggelig bær eller sopptur for eget matauk.

Adkomst/Tomteforhold

Denne hytta er priset på tomt 13 på Bakkotjednet på Gamlestølen i Valdres

Innhold

Aurora SMART 176B er en kompakt og spennende SMART-modell med vår nye ark-løsning som skaper en fin og lys loftsstue.

Arken åpner opp den midterste delen av loftet og gir plass til en god salong med utsikt. På hver side av loftsstua ligger det fine, store soverom. Adkomsten til loftet er via en ordentlig trapp, noe som bidrar til å gjøre loftet enda mer anvendelig og tilgjengelig.

På hovedplanet er det ett soverom, bod, bad med sauna, gang med gode garderobemuligheter, og selvfølgelig en flott stue/kjøkkenløsning. Syns du det blir for trangt rundt kjøkkenbordet, kan hytta evt forlenges med 60 eller 120 cm i den delen av bygget.

Hytta er priset uten arkløsningen på taket, og heter da Aurora SMART 176 A.

På illustrasjonsbildene er hytta vist med stavlaft-dekor, som er tilvalg.

Standard

Hytta leveres nøkkelferdig inkl tomt etter Saltdalshyttas nøkkelferdige standardleveranse. Tillvalg kan selvsagt endres etter kundens ønske.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte