Gå til innholdet

Gjevilvassdalen- Kleberberget- Gode solforhold- Nært skiløypa- Ta kontakt for visning

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: KLEBERBERGET
7340 Oppdal
Prisant.: 2 884 500
Megler: Kenneth Ekroll
Telefon: +47 979 96 611
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

Ca 15 minutter fra Oppdal sentrum tar en av mot Gjevilvassdalen. Etter å ha passert bommen kjører man ca. 500 meter før en kommer til en stor parkeringsplass på høyre side. Der går det en vei skrått høyre (Gamle Ordførervei)  tilbake i retning Oppdal, den følger man i ca. 400 meter før en kommer til en avkjøring til venstre opp til Kleberberget Hyttegrend.

 

 

Generelt

Saltdalshytta er Norges ledende hytteleverandør. Vi leverer norskproduserte høykvalitetshytter til fornøyde kunder over hele landet. Nå etablerer vi oss tungt i Oppdal fordi vi har stor tro på denne fjellregionen. I vårt nye felt Kleberberget gir vi deg flere muligheter til å realisere hyttedrømmen – nøkkelferdige hytter eller selvstendige hyttetomter.

Vi tilbyr 12 tomter i Kleberberget Fjellgrend med nøkkelferdige hytter, hvor du blant annet kan velge mellom 6 av våre hyttemodeller som er spesielt utviklet med tanke på aktive familier. 

Vi vet at lys, luft og nærhet til naturen er viktig for deg som skal bygge hytte. Derfor vil vi gi deg og din aktive familie nettopp det. Gode planløsninger og rause vindusflater gjør det både enkelt å bruke naturen, samtidig som mye av den slippes inn.   

Tomtene varierer i størrelse mellom ca. 900m2 og 1000m2, og prisene varierer fra kr. 750.000,- til kr. 1.050.000,-

 

Adkomst/Tomteforhold

Med hytte i Kleberberget har du preparerte langrennsløyper rett utenfor hytteveggen. Løypa som inngår i Oppdals stamløypenett, fører deg til store og lett tilgjengelige fjellområder- Rauhovden, Grøtsetra, Skaret og Nerskogen.I bygatene ligger slapset. Brunt, møkkete, vått. Snøfnuggene er blitt varme, de er tråkket på av tusener på vei frem og tilbake i hverdagen. De er ubrukelige, de passer ikke inn i bybildet. I Oppdal jubler fjellfolket over snøen der de legger avgårde på sparkstøttingen på vei til jobb, står opp grytidlig for å rekke en skitur før hverdagen starter - eller skrur på hodelykta for en kveldstur langs fjellets trikkeskinner. Som hytteoppdaling kan du ta del i denne hyllesten, denne skifesten. Et av Norges råeste skiområde venter på deg.

 

Innhold

Hytte J537-A

Denne hytten har BYA på 76,6m2 og BRA på 88 m2.

Innhold 1.etg: kjøkken/stue, gang, 1 (2) soverom, bad (1), WC og utvendig skibod.

Innhold 2.etg: 2 soverom, TV-krok og bod. Her er det takhøyde på ca. 220 cm på midten, så det gir et veldig luftig og godt loftsareal!

 

Standard

Hytta er oppgradert fra normal leveranse (ubehandlede flater) og tilbys med farvede flater (gulv, listverk, panel på vegger og tak, foringer, dører etc) som standard. 

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte