Gå til innholdet

Hytte med fantastisk flott tomt i Birkebeinerbakken Panorama

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Birkebeinerbakken Panorama, tomt 20
2612 Sjusjøen
Prisant.: 4 750 000
Bta/P-rom: 120 / m2
Megler: Eirik Enge
Telefon: +47 472 44 600
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Tomt 20 i Birkebeinerbakken Panorama har en fantastiskk utsikt og beliggenhet! Veldig solrik og lett skrånende terreng og med umiddelbar tilknytning til ca 350 km skiløyper,  som er i god preparert tilstand fra oktober til etter påske. Høyde over havet er ca.850 moh. Ca. 30 min kjøring fra Lillehammer og ca 2,5 t kjøring fra Oslo. Avstand til Gjøvik er ca 40 min og Hamar ca 45 min.

Generelt

 Med denne store og flotte Aurora 846 modellen får du lys, luft og nærhet til omgivelsene. Aurora 846 har en praktisk og ryddig planløsning med overbygde uteplasser på både morgen- og kveldssiden. Stue og kjøkken har store vindusflater som bringer omgivelsene inn i hytta. Modellen er tilpasset dette populære området med egen skibod og tomtens beliggenhet. Hytta har tre soverom, og det største har store vinduer mot kveldssola, samt egen utgang til terrasse.  Hems med ekstra soveplasser. Bygget er ikke oppført og tilpasninger kan være mulig. Kontakt selger for mer informasjon.

Adkomst/Tomteforhold

Tomt 20 i Birkebeiner Panorama har høy standard med strøm, vei, vann, avløp og bredbånd. Fin, solrik tomt med panoramautsikt.

Innhold

Prisen er inkl. tomt og ferdig oppsatt bygg på tomt nr. 20. Leveranse utover std leveransebeskrivelse for Saltdalshytta byggesett: Stikk og bunnledninger Sanitæranlegg Forberedt for dusjkabinett 120cm baderomsinnredning på hovedbad, hvit element Hovedinntak strøm Varmekabler i gulv på bad, vf og tekn.rom Innv. el-pkt iht. NEK 400;10 Grunn og terrengarbeider Grunnmursarbeider Flis på gulv iht romskjema HTH kjøkken, Eik 3 stavs natur parkett på gulv på hovedplan Std. furugulv på hems I tillegg tilkommer følgende: offentlige avgifter i forbindelse med byggesaken Tilkobling av strøm, vann og avløp Evt. Andre kommunale/offentlige gebyrer/avgifter. Dokumetavgift til staten på 2,5% av tomteprisen.

Standard

Saltdalshytta har høy standard på sine materialvalg og hytta bygges etter dagens strenge krav til isolasjon, tetthet, el standard osv. Gulv: Fliser med varmekabler på bad og vindfang. Parkett ellers i hovedplan og furugulv på hemsen. Vegger: Behandlet furu panel på alle vegger Himlinger: Behandlet panel i alle tak. Kjøkken: Det er beregnet et standard kjøkken uten hvitevarer. Personlige tilpasninger er mulig. Bad/wc: Standard servantskap, elektrisk avtrekksvifte, dusjkabinett og wc. Tak: Torvtak.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte