Gå til innholdet

Hytteområdet skårhammeren Oppdal

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse:
7340 Oppdal
Prisant.: 1 490 000
Megler: Ingvar Hals
Telefon: +47 905 25 552
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

Hyttetomt med flott beliggenhet i åssiden vest for E6, langs FV520, ca 7 km sørvest for Oppdal sentrum. 
Hytteområdet skårhammeren er et lite hyttefelt bestående av totalt fire romslige tomter, hvorav en er bebygd. 
Tomtene er Nordøstvendte med panoramautsikt over Oppdal og Drivdalen.
Enkel adkomst fra hovedvei.
Tomten leveres med vei, vann, og strøm inn på tomteområdet.

 

 

Generelt

Det er opparbeidet vei, vann og strøm til tomtene.  Når det gjelder avløp så er det godkjent gråvannsutslipp og septiktank.  Det er mulighet for felles tank eller en på hver eiendom.  Kommunene har ansvar for tømming til avtal årsavgift.

 

Adkomst/Tomteforhold

Flin tilbaketrukket fra Oppdal sentrum.. Fra E6 i Oppdal sentrum kjører du sørover og tar av til Vollan. Kjør over brua ved Vollan og opp forbi skolen til du kommer til FV520. Ta til venstre og følg veien oppover i 3,5 km. Kjør til du passerer Forbregd gård oppe til høyre og fortsett til du ser en rød hytte på høyre side. Tomtene ligger ovenfor hytta med samme innkjøring.

 

Innhold

NYHET! Vi har inngått et samarbeid med grunneier om utbygging av tre meget godt beliggende tomter nær Oppdal sentrum. Her får du mulighet for å etablere deg nær sentrum, i rolige omgivelser, med korte avstander til alt Oppdal har å by på både sommer og vinter.

Du kan velge mellom Saltdalshytta sitt rikholdige utvalg av hyttemodeller, vi tilpasser gjerne hytten etter dine ønsker/behov. Oppgitte pris er eksempel på budsjettpris på nøkkelferdig hytte eks tomt, grunnarbeid og grunnmur.

Vi har etablert eget kontot i Oppdal sentrum og har visningshytter i området som du kan besøke i prosessen med å finne "din" Saltdalshytte.

 

Ta kontakt for nærmere informasjon.

Standard

Vi tilpasser og tegner om hytten etter dine behov og ønsker, dette gjør vi uten kostnad for din del, prossesen med å byggesøke er også inkludert. Du kan velge mellom ulike tilvalg, og dermed sette ditt personlige preg på hytta.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte