Gå til innholdet

Kleberberget- Gjevilvassdalen- Gode solforhold- Nært skiløypa

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Kleberberget
7340 Oppdal
Prisant.: 3 427 000
Megler: Kenneth Ekroll
Telefon: +47 979 96 611
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

Ca 15 minutter fra Oppdal sentrum tar en av mot Gjevilvassdalen. Etter å ha passert bommen kjører man ca. 500 meter før en kommer til en stor parkeringsplass på høyre side. Der går det en vei skrått høyre (Gamle Ordførervei)  tilbake i retning Oppdal, den følger man i ca. 400 meter før en kommer til en avkjøring til venstre opp til Kleberberget Hyttegrend.

 

 

Generelt

Saltdalshytta er Norges ledende hytteleverandør. Vi leverer norskproduserte høykvalitetshytter til fornøyde kunder over hele landet. Nå etablerer vi oss tungt i Oppdal fordi vi har stor tro på denne fjellregionen. I vårt nye felt Kleberberget gir vi deg flere muligheter til å realisere hyttedrømmen – nøkkelferdige hytter eller selvstendige hyttetomter.

Vi tilbyr 12 tomter i Kleberberget Fjellgrend med nøkkelferdige hytter, hvor du blant annet kan velge mellom 6 av våre hyttemodeller som er spesielt utviklet med tanke på aktive familier. 

Vi vet at lys, luft og nærhet til naturen er viktig for deg som skal bygge hytte. Derfor vil vi gi deg og din aktive familie nettopp det. Gode planløsninger og rause vindusflater gjør det både enkelt å bruke naturen, samtidig som mye av den slippes inn.   

Tomtene varierer i størrelse mellom ca. 900m2 og 1000m2, og prisene varierer fra kr. 750.000,- til kr. 1.050.000,-

 

Adkomst/Tomteforhold

Med hytte i Kleberberget har du preparerte langrennsløyper rett utenfor hytteveggen. Løypa som inngår i Oppdals stamløypenett, fører deg til store og lett tilgjengelige fjellområder- Rauhovden, Grøtsetra, Skaret og Nerskogen.I bygatene ligger slapset. Brunt, møkkete, vått. Snøfnuggene er blitt varme, de er tråkket på av tusener på vei frem og tilbake i hverdagen. De er ubrukelige, de passer ikke inn i bybildet. I Oppdal jubler fjellfolket over snøen der de legger avgårde på sparkstøttingen på vei til jobb, står opp grytidlig for å rekke en skitur før hverdagen starter - eller skrur på hodelykta for en kveldstur langs fjellets trikkeskinner. Som hytteoppdaling kan du ta del i denne hyllesten, denne skifesten. Et av Norges råeste skiområde venter på deg.

PÅSKEKAMPANJE

Spar kr. 75.000,- ved kjøp av hytte og tomt i påska (forpliktende bestilling innen 21.04.17)!!

Innhold

OPPDALSHYTTA:365 (Hytte J515)

Denne hytten har BYA på 96m2 og BRA på 121,8m2.

Innhold 1.etg: kjøkken/stue, gang, 2 soverom, bad (1) med sauna, WC og skibod

Innhold 2.etg: 2 soverom, loftstue og kontor/skriveplass. Det er også mulig å få WC i 2.etg. Her er det takhøyde på ca. 220 cm på midten, så det gir et veldig luftig og godt loftsareal!

 

Standard

Hytta er oppgradert fra normal leveranse (ubehandlede flater) og tilbys med malte flater som standard. Det vil være muligheter for å endre/ oppgradere diverse materialvalg- dette kan dere lese mer om i leveransebeskrivelsen som dere kan få tilsendt sammen med prospekt og prisliste ved forespørsel. 

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte