Gå til innholdet

KRAGERØ RESORT - Flott, prosjektert Saltdalshytte med 3 soverom og 2 stuer - Båtplass!

Adresse: Diplemyrveien 6
3788 Stabbestad
Prisant.: 3 600 000
Bta/P-rom: 71 / m2
Megler: Per Erik Olsen
Telefon:
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Fritidstomten har beliggenhet på Kragerø Resort. 

Tomten har beliggenhet rett ved "Kragerø Resort Amfiparken" Området blir da svært pent opparbeidet med blant annet nytt vann mellom tomten og Amfiparken.

Det er mulighet å sette opp golfbilbod.

Kragerø Resort ble tegnet av Lund Hagem arkitekter, bygget av Kruse Smith og ferdigstilt i 2007. I 2008 fikk resortet Kragerø kommune sin byggeskikkpris. Hytta ligger på populære Kollen feltet med noe sjøutsikt og svært gode solforhold.

Kragerø Resort byr på en rekke varierte opplevelser i idylliske omgivelser. Den flotte 18-hulls golfbanen fra 2003 er av internasjonal kvalitet, med et unikt særpreg. I tillegg finnes innholdsrikt spa-anlegg, badeanlegg, kajakkutleie, treningssenter og flott tennisanlegg, alt i umiddelbar nærhet. Nede ved sjøen er det beachklubb med saltvannsbasseng, og det er kort vei til ulike badeplasser ved sjøen.

Med egen båtplass er det også enkelt å komme seg rundt i skjærgården. Øyhopping er blitt en populær aktivitet, noe som ikke er rart da Kragerøs skjærgård består av 490 idylliske øyer og skjær. For mange er en tur ut til Jomfruland og Skåtøy en del av sommeropplevelsen.

Generelt

Prisen inkluderer:

Tomt, grunnarbeid, støpt plate inklusive tilbakefylling av masser, samt leveranse og levering av komplett oppsatt hytte som angitt ovenfor.

I tillegg er det lagt inn kommunens gebyrer for tilkobling til vann og avløp, samt tilknytning til el.

Tomten er i dag grovplanert og ryddet av eier. Ytterligere opparbeidelse er ikke inkludert i pris.

 

Kostnader:

Kommunale avgifter fastsettes når eiendommen er ferdigstilt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtakelsen.
Kragerø kommune har innført eiendomsskatt, denne vil bli fasatsatt når hytten er oppført. Ligningsverdi fastsettes også når hytten er oppført.

Adkomst/Tomteforhold

Kragerø Resort er et hotell- og fritidsanlegg i Kragerø kommune. Resorten ligger på Stabbestad med utsikt over Kragerø-skjærgården.

Fra hotellet er det cirka 30 minutters kjøretid inn til Kragerø sentrum. Det går også bilferje fra Stabbestadstranda til byen og øyene flere ganger daglig og denne bruker ca. 10 minutter.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til fritidsboligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Innhold

Aurora SMART 510 er ei meget innholdsrik og kompakt hytte som gir en meget romslig opplevelse på tross av sin beskjedne grunnflate. Mange innreder loftstua på denne salgsvinneren med sovesofa som også gir den et "4. soverom" hvis behovet melder seg.De store vinduene gir godt med dagslys inn i hytten og gir en følelse av å få naturen inn i hytten. Hytta har ett soverom nede, bod, bad og en forholdsvis stor hems med ståhøyde på 2,2m, hemsen er delt opp i tre rom, hvor stuen i arken bare må oppleves. Herfra kan den flotte utsikten nytes!

Standard

Prosjektet viser til hytte i standard løsning med ubehandlede furu overflater, tre-stavs eike parkett, flis og varmekabler på gulv i gang, bad og sauna.  Bad og kjøkken innredning uten hvitevarer. Tilvalg og endringer er fullt mulig.

Beliggenhet

Ved sjøen
Velg hytte