Gå til innholdet

Laftet hytte med hems. 3 soverom og 2 stuer. nøkkelferdig, ink tomt graving og betong

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: veslesetervegen 766
2652 Svingvoll
Prisant.: 2 497 000
Megler: Eirik Enge
Telefon:
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Flott utsikt til Skeikampen

Skei er et friluftseldorado sommer som vinter. Det er et av Norges mest snørike områder og har et moderne alpinanlegg med 11 heiser og 20 nedfarter bl.a 8 seter stolheis rett til toppen. Er du glad i å gå på ski finnes det ca. 220 km maskinpreparerte løyper i ulik terreng, kanefart, kjelkekjøring i alpinbakken, tur m/hundeslede og snørafting. Eget barneområde i alpinsentret med heis, akebakker, skøytebane og lavvo, inngjerdet for at barna skal kunne føle seg trygge.
Om sommeren kan du benytte 18 hulls golfbane, tennisbaner og oppmerkede løyper for ethvert behov. Du kan leie hest, sykkel eller avkjøle deg med et bad i ett av vannene i nærområdet eller på Thon Skeikampen hotell som har spa og velværeavdeling; 500 kvm med lagune, fossefall, grotte, steambad, isdusj, badstue og behandlingsrom..
Innenfor ca. 1 times kjøring finner du Gålå, Hafjell, Kvitfjell, Lilleputthammer (miniatyrby for barn), Hunderfossen Familiepark samt Lillehammer by med alle dens fasiliteter.
I umiddelbar nærhet er det planlagt bygging av ett av Norges flotteste langrenn- og skiskytteranlegg, med asfalterte rulleskiløyper for bruk på sommeren. Alt innenfor FIS sine normer.

Generelt

offentlige gebyrer/avgifter, samt dokumentavgift til staten (2,5 %) samt gebyr for tinglysning av skjøte : f. t kr 1548,- kommer i tillegg
til prisen

tomte pris er 550 000

 

Ta kontakt om du ønsker tilbud på en annen hytte på denne tomten

Innhold

prosjektert hytte inneholder:

 • Ytterdører og vinduer er hvite med s 0502Y
 • utforinger  til dinduer og ytterdører er hvite.
 • lister har overflate behandling hvitmalt. (dør,vindu,gulv og tak lister)
 • i taket er det ubehandlet Pernillepanel i alle rom.
 • vegger på hemsen har liggende Pernille panel ubehandlet overflate behandling. (se våre hjemmesider eller ta kontakt for info om overflater)
 • Dusjkabinet på badet.
 • Gulv i 1 etc er 3 stav eikeparket.
 • Gulv på hems er furugulv ubehandlet.
 • Det er med stål peis og stål pipe i tilbudet.
 • Gang, bod og bad har gulvfliser.
 • Det leveres vårt standard kjøkken fra HTH. (stocholm, uten hvitevarer)
 • Baderomsinnredning fra vår rørlegger Ramsøy er inkludert.
 • Det er leveres torvtak på hytta.

 

Pris på hvitevare pakke med induksjon topp er 25000 ferdig montert av norema. (kommer i tillegg. kan leveres av kunde også om ønskelig)

 

Dette er det som er medregnet på annonsert pris av overflater . Vi kan levere ett stort antall andre farger og overflater.

 

Se våre hjemme sider eller ta kontakt for mer info.

www.saltdalshytta.no

Standard

 

Prosjektert, nøkkelferdig Røros 252 A med selveiertomt på skeikampen. Innholdsrik hytte fra Røroshytta, som er en del av Saltdalshytta. Stort oppholdsrom med god plass til både langbord og sofakrok. I bakkant ligger to soverom og bad. Innebod/vaskerom finner du i tilknytning til vindfanget. Leveres iflg standard leveransebeskrivelse med noe oppgraderinger. God arealutnyttelse. Hems har 1 soverom og stort oppholdsrom/stue. Stuen på hems kan deles opp så det blir soverom i hver ende og tv stue på midten.

Vi har visningshytte på Nordseter. Denne prosjekterte hytta er tro kopi av den. Ta kontakt så kan du få se og oppleve hytta rom for rom på nordseter som ligger 15 fra lillehammer sentrum.

 

Utebod som er inntegnet er ikke med i prisen, men kan leveres ferdig for ett tillegg på 100 000,-

 

 

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte