Gå til innholdet

Misværmarka Vest / Vesterli SMART 176 ferdig montert utv.

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse:
8100 Misvær
Prisant.: 831 701
Megler: Stig Øien
Telefon: +47 476 59 405
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

En perle Ca 70 minutter å kjøre fra Bodø. Ta av på Kulturveien og kjør inn på Rv 813 mot Beiarn. Hyttefeltet ligger fint plassert midt mellom Beiarfjellet og slalombakken i Misvær

Generelt

Ferdig montert utvendig   831 701,-

Tomtepris                       500.000,- + omk.

 

Inkl. innvendige materialer. For støpt betongplate.

Eksklusive grunnarbeid og fundamentering.

  • Mulighet for innlagt vann
  • Mulighet for innlagt strøm
  • Felles parkeringsplass, det vil mest sannsynlig bli åpnet for parkering ved hver enkelt hytte.

Adkomst/Tomteforhold

Feltet er vendt mot øst og har gode solforhold. Det er ca 10 minutter å gå til Finnvali Naturpark som er et eldorado for store og små. Her kan man bade, grille, leie båt, og det er mange lekemuligheter for barn. Det er også tilgang på lavo, med mulighet for grilling og overnatting. Dette er et atraktivt turområde, med gode muligheter for å gå i fjellet, drive med jakt, fiske og stå på ski.

 

Innhold

Aurora SMART 176B er en kompakt og spennende SMART-modell med ark-løsning som skaper en fin og lys loftsstue. Arken åpner opp den midterste delen av loftet og gir plass til en god salong med utsikt. På hver side av loftsstua ligger det fine, store soverom. Adkomsten til loftet er via en ordentlig trapp, noe som bidrar til å gjøre loftet enda mer anvendelig og tilgjengelig. På hovedplanet er det ett soverom, bod, bad med sauna, gang med gode garderobemuligheter, og selvfølgelig en flott stue/kjøkkenløsning. Syns du det blir for trangt rundt kjøkkenbordet, kan hytta evt forlenges med 60 eller 120 cm i den delen av bygget. Hytta kan også leveres uten arkløsningen på taket, og heter da Aurora SMART 176 A.

 

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte