Gå til innholdet

Moderne og flott Saltdalshytte på Sør-Senja?

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Dragøy
9391 Stonglandseidet
Prisant.: 1 550 000
Bta/P-rom: 81 / m2
Megler: Geir Løkke
Telefon: +47 932 23 050
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Moderne og flott hytte fra Saltdalshytta er under prosjektering på tomt 9 på Dragøy Hyttefelt på Sør-Senja.

 

Dragøy hyttefelt ligger i Frovåghamn 6 km sør for Stonglandseidet i Tranøy Kommune på Sør-Senja. Feltet ligger langs sjøen og kan by på fantastisk utsikt over fjell og sjø. Nærområdet innbyr til både båtliv / fisking samt turgåing sommer som vinter. Ny Jokerbutikk er under bygging på Stonglandseidet, her får man også bensin/diesel.

Generelt

Hytta er foreløpig under prosjektering, og det er fortsatt muligheter for å gjøre personlige tilpasninger i forhold planløsning, innredninger og valg av materialbruk på vegger, gulv og tak. 

 

Innhold

Aurora SMART 128 har på hovedplanet stue/kjøkken, to soverom, et romslig bad og en utebod i forbindelse med inngangspartiet. I fronten er det en overbygd uteplass i halve hyttas bredde, med utgang direkte fra stua.

Hemsloftet er på hele 31,7m2, og kan f.eks. innredes med et soverom og en loftsstue. Summerer du areal på hovedplan og hemsloft har hytta over 100m2, så her har en stor familie god plass å boltre seg på.

Standard

Medfølger leveransen: Tomt, utgraving, bunnledninger, støpt plate på mark, tilførselsveier,

Hytte leveres ferdig montert utvendig med leveranse av innvendige materialer ihht. Saltdalshyttas leveransebeskrivelse, se link

Beliggenhet

Ved sjøen
Dokumenter
Velg hytte