Gå til innholdet

Nøkkelferdig Røroshytte på Mylla Panorama

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Myllalia 3
3520 Jevnaker
Prisant.: 2 900 000
Megler: Kjetil Sydhagen
Telefon: +47 404 35 313
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Prosjektert nøkkeklferdig hytte; Frapris avhengig av tomtevalg  med fantastisk utsikt over Myllavannet. Idyllisk og attraktiv beliggenhet på Vestend Mylla i Nordmarka. Området består i hovedsak av fritidsboliger og tomtene har rike og meget varierte muligheter for friluftsliv sommer og vinter rett utenfor døra med preparerte skiløyper og løypenettet i Nordmarka. Meget gode forhold for tursykling. Noen minutters gange til Myllavannet med bade- og fiskemuligheter. Mylla er et vann nord i Nordmarka, på grensen mellom Lunner og Jevnaker kommune i Oppland. Vannet ligger på 496 moh., nordvest for åsen Bislingflaka og øst for Lamannshaugen og Helgehaugen. Navnet Mylla brukes også om området rundt vannet, særlig om bygda ved vannets østende, opp mot Svea. Mylla var finnebygd fra 1600-tallet, og mange finske navn eksisterer fortsatt.Matforretning, post og rutebilstasjon på Nesbakken i Jevnaker Kommune, ca 8 km. På Nesbakken ligger også Hadeland Glassverk, Kistefossmuseet og et trivelig handelssentrum. Tog på Lunner og Roa. Ca. 10 km til Lunner, 60 km til Oslo og ca. 50 km til Gardermoen. Ytterligere informasjon om alle mulighetene i området kan finnes på www.skiforeningen.no. og www.ut.no

Adkomst/Tomteforhold

E 16 mot Jevnaker, ta inn mot Gjerdingen/gartneri og følg veien mot Mylla dam ca 5 km. Tomtefeltet ligger på høyre side og er skiltet med Krogsveen.
Bomveg inn i Nordmarka.

Innhold

Med denne modellen lanserer vi et nytt konsept der vi kombinerer vår Sintef-testede laftekasse med en hemsetasje bygd i solid bindingsverk. 

Resultatet er en flott laftehytte som gir deg svært mye plass for pengene. En av årsakene til dette er at takkonstruksjonen skaper en stor hems uten forstyrrende bjelker og dragere, der du kan stå oppreist i det midterste partiet. Dermed kan hemsen innredes til f.eks. fullt anvendelige soverom, noe som frigjør verdifull plass på hovedplanet.

Hytta har to soverom i første etasje, og hvis man innreder loftet med ytterligere to soverom blir det god overnattingsplass for mange. Hytta har selvfølgelig bad og bod, og en fin stue med et delvis skjermet kjøkken. Store vinduer vender ut mot den overbygde uteplassen foran hytta.

Smart 252A leveres med en separat utebod i bindingsverk som er koblet på inngangspartiet.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte