Gå til innholdet

Nøkkelferdig Smart Aurora 128 på Mylla Panorama

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Myllalia 3
3520 Jevnaker
Prisant.: 2 850 000
Bta/P-rom: 80 / m2
Megler: Eirik Enge
Telefon: +47 472 44 600
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

Prosjektert nøkkeklferdig hytte; Frapris avhengig av tomtevalg  med fantastisk utsikt over Myllavannet. Idyllisk og attraktiv beliggenhet på Vestend Mylla i Nordmarka. Området består i hovedsak av fritidsboliger og tomtene har rike og meget varierte muligheter for friluftsliv sommer og vinter rett utenfor døra med preparerte skiløyper og løypenettet i Nordmarka. Meget gode forhold for tursykling. Noen minutters gange til Myllavannet med bade- og fiskemuligheter. Mylla er et vann nord i Nordmarka, på grensen mellom Lunner og Jevnaker kommune i Oppland. Vannet ligger på 496 moh., nordvest for åsen Bislingflaka og øst for Lamannshaugen og Helgehaugen. Navnet Mylla brukes også om området rundt vannet, særlig om bygda ved vannets østende, opp mot Svea. Mylla var finnebygd fra 1600-tallet, og mange finske navn eksisterer fortsatt.Matforretning, post og rutebilstasjon på Nesbakken i Jevnaker Kommune, ca 8 km. På Nesbakken ligger også Hadeland Glassverk, Kistefossmuseet og et trivelig handelssentrum. Tog på Lunner og Roa. Ca. 10 km til Lunner, 60 km til Oslo og ca. 50 km til Gardermoen. Ytterligere informasjon om alle mulighetene i området kan finnes på www.skiforeningen.no. og www.ut.no

Adkomst/Tomteforhold

E 16 mot Jevnaker, ta inn mot Gjerdingen/gartneri og følg veien mot Mylla dam ca 5 km. Tomtefeltet ligger på høyre side og er skiltet med Krogsveen.
Bomveg inn i Nordmarka.

Innhold

På hovedplanet har SMART 128A stue/kjøkken, to soverom, et romslig bad og en utebod i forbindelse med inngangspartiet. I fronten er det en overbygd uteplass i halve hyttas bredde, med utgang direkte fra stua.

Hemsloftet er på hele 31,7m2, og kan f.eks. innredes med et soverom og en loftsstue. Summerer du areal på hovedplan og hemsloft har hytta over 100m2, så her har en stor familie god plass å boltre seg på.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte