Gå til innholdet

NØKKELFERDIG Villmark 952-A med selveiertomt på Synnfjell.

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Briskevegen, Synnfjell
2890 Etnedal
Prisant.: 2 980 000
Bta/P-rom: 93 / m2
Megler: Stein Glemmestad
Telefon: +47 909 86 334
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

På Synnfjellfoten (1030moh)er du garantert et 537 kvadratkilometer vernet område utenfor hytteveggen for all fremtid. Fra tomteområdet kan du nyte utsikten mot Jotunheimen, Skaget, Spåtind, Djuptjerkampen og Røsjøkollane. Om vinteren kan man spenne på seg skiene og boltre seg i 330 km med oppkjørte skiløyper. Sommer og høst kan man gå turer inn i Langsua Nasjonalpark og opp på Spåtind, og sykle på grusveier i vakre stølslandskap. Det er også mulighet for jaktutleie og fiske i de 40 fiskevannene som ligger i området og være med på de årlige hesteslippene på Lenningen og Tronhus.
Lenningen Fjellstue ligger ca 4 km fra tomtene.

Hytteområdet ligger høyt i fjellet, men likevel lunt. De åtte tomtene er regulert for fritidsbebyggelse, ved avtale om visning sendes det over separat prosjekt og reguleringsbestemmelser. Tomten sikres i en separat avtale. Tomtene er bygd med helårsvei, vann og avløp og mulighet for fiberopptikk.

Generelt

Prosjektert, nøkkelferdig Villmark 952-A med selveiertomt på Synnfjell.
Meget innholdsrik hytte fra Saltdalshytta. Stort oppholdsrom med god plass til både langbord og sofakrok. I bakkant ligger tre soverom og bad. Innebod finner du i tilknytning til vindfanget. Leveres iflg standard leveransebeskrivelse med noe oppgraderinger. God arealutnyttelse, stor hems for ekstra opphold/soveplass, flott interiør og eksteriør.

Adkomst/Tomteforhold

Adkomst til området: Fra Oslo, kjør E-16 mot Fagernes, ta av ved Bagn og kjør til venstre til Etnedal, og kjør mot Lenningen til man kommer til Langtjernet ta av til venstre på høyre side av vannet i ca. 2 km.
Kommer man via Hadeland tar man av ved Høljarast mot Etnedal.

Innhold

Innholdsrik hytta med god planløsning. Hytta leveres helt nøkkelferdig med blant annet pipe med ovn, kjøkken uten hvitevarer, fliser og varmekabler på gulv gang og bad,

Standard

Hytte levert fra Saltdalshytta med meget god standard.
Grunnarbeider, overslag
Denne posten er et overslag for en tomt hvor det
ikke kreves sprengning eller "pigging". Det er
forutsatt moderate volum for masseutskifting.
Endelig pris baseres på tilbud fra maskin-
entreprenør.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte