Gå til innholdet

Ny Aurora Nova Saltdalshytte, Agdenes Valset Panorama

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Valset
7318 Agdenes
Prisant.: 3 290 000
Bta/P-rom: 102 / m2
Megler: Bård Lie
Telefon: +47 979 96 635
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Valset, og har kjempeflott utsikt utover sjøen.
Butikk og cafe ca 10 min unna hytta. Tar 25 min med båt fra Valset til Brekstad og 1, 5 times kjøring fra Trondheim.

Generelt

Hytta er ferdig prosjektert, og det er det muligheter til personlige tilpasninger. Byggestart etter avtale. Prisantydningen inneholder ferdig hytte med ferdigbehandlet innvendig materialpakke som kan oppgraderes ytterligere hvis ønskelig. Tomt er inkl. i kjøpesum. 2,5% dokumentavgift av tomteverdig kommer i tillegg.
Det planlegges ny marina tilknyttet hyttefeltet når gitte kriterier er oppfyllt. Marinaen er ikke en del av denne avtalen. Info om marinaen finnes på:  https://www.facebook.com/groups/271018743329912/?fref=ts

 

Adkomst/Tomteforhold

Valset ligger ca 10 mil og 1.30 min kjøring fra Trondheim. Følg E6 til Orkanger og ta til høyre ved Shell stasjonen. Følg så RV 710 mot Agdenes. Kjør mot Valset fergeleie ta av til høyre rett etter skiltet Valset og følg veien igjennom gårdstunet og langs sjøen. Hyttefeltet ligger på høyre side ca 300 meter fra gården.

Innhold

Hytta som er foreslått på eiendommen er ei Saltdalshytte av typen Aurora Nova 208. Inngangen er lagt til hyttas bakside, via en lang svalgang som i tillegg til å gi adkomst til uteboden også kan brukes til lagring av ved, fiskeutstyr etc. Innenfor finner du romslig gang med meget god garederobeplass. Til venstre åpner stue og kjøkken seg mot utsikten.
Her er spiseplassen trukket ut i påbygget i fronten, med vindu fra gulv til tak på to sider. Kjøkkeninnredningen ligger på motsatt side, i hyttas lave del. I selve stua kan man plassere salong og godstoler som ligger helt fremst i bygget. Kombinasjonen av horisontale vindusstriper og høye vindusfelt fra gulv til tak serverer utsikten på et sølvfat, og gir deg i tillegg en lun sofakrok. Fra stua er det selvfølgelig også utgang til terrassen.
I motsatt ende av bygget ligger badet og tre gode soverom, der det største har en egen terrasse.

Standard

Hytta er prosjektert med ferdigbehandlet panel på vegger og tak, parkett i stue/kjøkken, innvendig gang og soverom. Hvitmalte dører og listverk. Baderomspanel på vegger bad. Fliser med varmekabler i vindfang og bad. Hytta leveres ferdig grunnet utvendig.

Beliggenhet

Ved sjøen
Velg hytte