Gå til innholdet

Ny Aurora SMART Saltdalshytte, Agdenes Valset Panorama

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Valset
7318 Agdenes
Prisant.: 2 790 000
Bta/P-rom: 66 / m2
Megler: Bård Lie
Telefon: +47 979 96 635
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Valset, og har kjempeflott utsikt utover sjøen.
Butikk og cafe ca 10 min unna hytta. Tar 25 min med båt fra Valset til Brekstad og 1, 5 times kjøring fra Trondheim.

Generelt

Hytta er ferdig prosjektert, og det er det muligheter til personlige tilpasninger. Byggestart etter avtale. Prisantydningen inneholder ferdig hytte med ferdigbehandlet innvendig materialpakke som kan oppgraderes ytterligere hvis ønskelig. Tomt er inkl. i kjøpesum.2,5% dokumentavgift av tomteverdig kommer i tillegg.
Det planlegges ny marina tilknyttet hyttefeltet når gitte kriterier er oppfyllt. Marinaen er ikke en del av denne avtalen. Info om marinaen finnes på:  https://www.facebook.com/groups/271018743329912/?fref=ts

 

Adkomst/Tomteforhold

Valset ligger ca 10 mil og 1.30 min kjøring fra Trondheim. Følg E6 til Orkanger og ta til høyre ved Shell stasjonen. Følg så RV 710 mot Agdenes. Kjør mot Valset fergeleie ta av til høyre rett etter skiltet Valset og følg veien igjennom gårdstunet og langs sjøen. Hyttefeltet ligger på høyre side ca 300 meter fra gården.

Innhold

Aurora SMART 176B er en kompakt og spennende SMART-modell med vår nye ark-løsning som skaper en fin og lys loftsstue.
Arken åpner opp den midterste delen av loftet og gir plass til en god salong med utsikt. På hver side av loftsstua ligger det fine, store soverom. Adkomsten til loftet er via en ordentlig trapp, noe som bidrar til å gjøre loftet enda mer anvendelig og tilgjengelig.
På hovedplanet er det ett soverom, bod, bad med sauna, gang med gode garderobemuligheter, og selvfølgelig en flott stue/kjøkkenløsning.

Standard

Hytta er prosjektert med ferdigbehandlet panel på vegger og tak, parkett i stue/kjøkken, innvendig gang og soverom. Hvitmalte dører og listverk. Baderomspanel på vegger bad. Fliser med varmekabler i vindfang og bad. Hytta leveres ferdig grunnet utvendig.

Beliggenhet

Ved sjøen
Velg hytte