Gå til innholdet

Prosjektert innflyttingsklar Aurora 916A i Barlind Hyttegrend - tomtetype A

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Fylkesvei 543
6940 Eikefjord
Prisant.: 2 360 000
Megler: Erik Jacobsen
Telefon:
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 2

Beliggenhet

Ønsker du deg hytte i vakre omgivelser ved fjorden, da er Barlindbotn rette plassen. Kjør fra Eikefjord vestover til Botnavik på fylkesvei 543.
Hytteområdet ligger vendt mot sørøst med gunstige sol- og vindforhold. Tomtene ligger nær sjøen, og det er gode muligheter for naust og egen båtplass. Det er også egen badestrand, med gode forhold for kajakkturer i det rolige fjordlandskapet.
Området rundt hyttefeltet har mye å by på, som for eksempel en fisketur i Jagedalsvannet. Det karakteristiske fjellet Håsteinen ligger i umiddelbar næhet, det er også fine turløyper om du ønsker kortere turer.

Adkomst/Tomteforhold

Barlindbotn ligger i Eikefjorden i Flora kommune. Det er ca. 60 km fra Førde og 40 km fra Florø. Nærmeste butikker er i hyggelige Eikefjord sentrum  som ligger ca. 20 km unna eller en kort båttur. Man kan også handle på nærbutikken i vakre Stavang.Barlind hyttegrend er regulert for 21 sjønære  fritidstomter. Det blir opparbeidd båtplass i felles bryggeanlegg og naustrekke.  Det er også bilvei fram til hytteveggen.  Ta kontakt for visning av hyttetomter.

Kontaktpersoner:

Saltdalshytta Vestlandet: Erik Jacobsen   tlf. 979 96 627    E-post: ej@saltdalshytta.no

Barlind Hyttegrend: Inge  Ellingsund       tlf. 913 30  049   E-post: inge@niprox.no

Barlind Hyttegrend: Roger  Ellingsund     tlf. 901 52 524    E-post:  en-snekker@outlook.com

Innhold

For detaljert leveransebeskrivelse av standard hytteleveranse - se http://saltdal.increo.no/media/pdf/leveransebeskrivelser/leveransebeskrivelse-std-hytter-2015-rev02-2-2-2-2-2-2.pdf

Annonsert hytte har noen oppgraderinger i forhold til dette. Prisantydning inkluderer ferdig planert byggeklar tomt, støpt fundament, komplett hytteleveranse med god innflyttingsklar standard og tilhørende utførende arbeid.  Oppgraderinger og tilpasninger er mulig etter avtale.

Standard

Hytten tilfredstiller alle gjeldene krav til fritidsbolig inkl. Tek-10.

Beliggenhet

Ved sjøen
Velg hytte