Gå til innholdet

Saltdalshytta AURORA 916 med tomt inkl. båtplass på Odølingen hyttegrend

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse:
2134 Austvatn
Prisant.: 2 150 000
Megler: Wenche Stenhaug
Telefon: +47 454 44 097
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Hytta ligger ved Odølingen hyttegrend som er regulert for 50 hytter på østsiden av Storsjøen 1,5 time fra Oslo, 1 time fra Hamar, 30 min fra Kongsvinger, 30 min fra Eidsvoll, 1 time fra Charlottenberg/Sverige. Området ligger på Østsiden av Storsjøen med fantastisk utsikt utover sjøen. Det er skiløyper og fine sommerstier i området. Gode fiske muligheter, det følger med egen båtplass rett nedenfor tomta. Det er fri båt og motorstørrelse på Storsjøen. Se www.odolingen.no for mer info om området. Området er perfekt for de som liker å gå på ski om vinteren, gå turer om sommeren, bade, sykle eller fiske. Det er egen sandstrand på hyttefeltet. På vinteren blir det brøytet skøytebane på isen.

Generelt

Prisen er for nøkkelferdig hytte Aurora L916B inkl tomt 6. Leveres i standard utførelse. Endringer og tillvalg etter eget ønske er mulig. Vi har flere tomter og flere hyttemodeller, sjekk vår nettside www.saltdalshytta.no for flere modeller. Alle våre hytter kan speilvendes og tilpasses. Vi tegner gjerne om. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønsker. Fritt valg av hyttemodell fra Saltdalshytta.

Standard

Saltdalshytta har høy standard på sine materialvalg og hytta bygges etter dagens strenge krav til isolasjon, tetthet, el standard osv. Gulv: Fliser med varmekabler på bad og vindfang. Furugulv på hovedplan og furugulv på hemsen, eller parkett om det er ønskelig. Vegger: Furu panel på alle vegger Himlinger: Panel i alle tak. Kjøkken: Det er beregnet et standard kjøkken uten hvitevarer. Personlige tilpasninger er mulig. Bad/wc: Standard servantskap, elektrisk avtrekksvifte, dusjkabinett og wc. Tak: Shingel. Prisen i annonsen gjelder for tomt 6 inkludert avbildet hytte fra Saltdalshytta. Kommunale tilknytningsavgifter for elektrisitet, vann og kloakk kommer i tillegg. Videre kommer det dokument avgift til staten på 2,5%, men dette er kun på tomteprisen.

Beliggenhet

Innlandet
Velg hytte