Gå til innholdet

Saltdalshytta Aurora Nova 210 på Senja

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse:
9391 Stonglandseidet
Prisant.: 1 690 000
Bta/P-rom: 96 / m2
Megler: Geir Løkke
Telefon: +47 932 23 050
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Moderne og flott Aurora Nova fra Saltdalshytta er under prosjektering på tomt 4, 5, 6 eller 7 på Dragøy Hyttefelt på Sør-Senja.

 

Dragøy hyttefelt ligger i Frovåghamn 6 km sør for Stonglandseidet i Tranøy Kommune på Sør-Senja. Feltet ligger langs sjøen og kan by på fantastisk utsikt over fjell og sjø. Nærområdet innbyr til både båtliv / fisking samt turgåing sommer som vinter. Ny Jokerbutikk er under bygging på Stonglandseidet, her får man også bensin/diesel.

 

 

Generelt

Hytta er foreløpig under prosjektering, og det er fortsatt muligheter for å gjøre personlige tilpasninger i forhold planløsning, innredninger og valg av materialbruk på vegger, gulv og tak. 

Innhold

Nova-hytta har en takvinkel på 6,8 grader, noe som gir bygg med et diskret ytre og en harmonisk høyde under taket. På denne modellen danner vindfang og bod et utbygg på langveggen, som både bidrar til en mer variert fasade og to overbygde uteplasser.

Hytta har tre soverom, der det største er velsignet med både eget bad og utgang til terrasse. De to andre soverommene danner et karnapp som speiler inngangspartiet, og også her skapes det gode uteplasser. Kjøkken og stue utgjør den andre halvdelen av hytta, med takhøye vinduer mot utsikten og en diskret stripe med glass over sofaen. På begge sider av langbordet slippes lyset inn, og i den ene enden har man dessuten adkomst til uteområdene via en stor skyvedør.

Standard

Medfølger leveransen: Tomt, utgraving, bunnledninger, støpt plate på mark, tilførselsveier,

Hytte leveres ferdig montert utvendig med leveranse av innvendige materialer ihht. Saltdalshyttas leveransebeskrivelse, se link i høyre spalte.

 

Beliggenhet

Ved sjøen
Velg hytte