Gå til innholdet

Saltdalshytta Aurora SMART 128 i Slettungdalen

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse:
3652 Hovin i Telemark
Prisant.: 2 200 000
Bta/P-rom: 80 / m2
Megler: Wenche Stenhaug
Telefon: +47 454 44 097
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

Prosjektert hytte i Slettungdalen i Tinn Kommune, bare 12 min kjøretid til de nærmeste bygdene Hovin og Austbygde hvor du finner butikk, bank, post, bensinstasjon, MX sport, fargehandel, kafé og bakeri. Til større byer som Rjukan er det bare 40 min og til Kongsberg og Notodden er det bare en times kjøretid. Her finner du flere ulike butikker og aktiviteter bl.a. skisenter, museene og Rjukanbadet. Tomtene ligger med kort kjøreavstand til de største byene: Oslo: ca. 2t 15 min / 150 km Tønsberg: ca. 2t 15 min / 150 km Drammen: ca. 1t 45 min / 110 km Grenland (Bø, Skien, Porsgrunn, Bamble): 1t 30 min - 2t 30 min / 90-145 km Det er flotte turområder med Haugefjell på 1200m.o.h som høyeste punkt. Hytta ligger vestvendt med lang solgang og med flott utsikt over vannet Damtjønn

Generelt

 Å feire jul på hytta blir stadig mer populært. Start planleggingen nå, så kan du feire neste jul i ny Saltdalshytte. 

 

Dette er den ideelle familiehytta, kompakt og romslig på samme tid! På hovedplanet har SMART 128A stue/kjøkken, to soverom, et romslig bad og en utebod i forbindelse med inngangspartiet. I fronten er det en overbygd uteplass i halve hyttas bredde, med utgang direkte fra stua. Hemsloftet er på hele 31,7m2, og kan f.eks. innredes med et soverom og en loftsstue. Summerer du areal på hovedplan og hemsloft har hytta over 100m2, så her har en stor familie god plass å boltre seg på.

Adkomst/Tomteforhold

Fra Kongsberg følg R- 364 mot Rjukan og Austbygde.Ca. 15 minutters kjøring fra sentrum i Hovin, kommer du til ett stort seil med bilde av Saltdalshytta, ta til høyre her og følg veien innover. Følg så skilt til visningshytte. Selveiertomter med strøm, vann og avløp.

Innhold

Innholdsrik hytte med svært god planløsning. Hytta leveres helt nøkkelferdig med blant annet stålpipe og peisovn. Hvitevarer, fliser og varmekabler i gulv på bad og vindfang.

Standard

Hytte levert fra Saltdalshytta med meget god standard. Smart 128 på 70 BRA pluss 31 kvm romslig hems med god høyde.

Tilbudet gjelder til og med 15.januar.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte