Gå til innholdet

Saltdalshytta Aurora SMART 128 nøkkelferdig med tomt i Espedalen

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Strandsætervegen
2657 Svatsum
Prisant.: 2 450 000
Bta/P-rom: 80 / m2
Megler: Eirik Enge
Telefon: +47 472 44 600
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

Hyttefeltet er nyetablert og ligger fint og usjenert til i Espedalen som er et av Gudbrandsdalens vakreste fjellområder og kalles ofte for "vår vennlige villmark". Her er vakker uberørt natur med en fantastisk utsikt mot massive fjellområder og ned mot Espedalsvannet hvor det er fine fiske og bademuligheter.  Smart 128 bygges på en veldig flott tomt. Alle tomtene i Espedalen Fjellgrend har høy standard med strøm, vei, vann, avløp og bredbånd. Fine, solrike tomter fra 1000kvm. Feltet er av naturen formet som terrasser i terrenget med panoramautsikt mot Espedalsvannet. Det er lagt vekt på å finne den beste plasseringen for den enkelte tomt i utbyggingsområdet, og at tomtene har mye friområde rundt seg.

Adkomst/Tomteforhold

Eiendomstomtene er romslige, med størrelser fra 1000-4000 kvm. Sydvendt beliggenhet med utsikt over Espedalsvatnet og med store friområder rundt. Nærhet til bade- og båtplass. Med på kjøpet får du også vei, vann, avløp, strøm og bredbånd. Espedalen Fjellgrend ligger ca 7 mil fra Lillehammer, langs Bjørnsonvegen (Rv 255).

Innhold

Prisen er inkl. tomt og ferdig oppsatt bygg på tomt nr. A7. Leveranse utover standard leveransebeskrivelse for Saltdalshytta byggesett: Stikk og bunnledninger Sanitæranlegg Forberedt for dusjkabinett, 120cm baderomsinnredning på hovedbad, hvit element Hovedinntak strøm Varmekabler i gulv på bad, vf og tekn.rom Innv. el-pkt iht. NEK 400;10 Grunn og terrengarbeider. Grunnmursarbeider. Flis på gulv iht romskjema. HTH kjøkken i modell Stocholm. Standard 3 stavs eikeparkettkett på gulv på hovedplan. Std. furugulv på hems. I tillegg tilkommer følgende: offentlige avgifter i forbindelse med byggesaken. Tilkobling av strøm. Avgifter til Gausdal Kommune på vann og avløp er inklusive i tomteprisen.

Standard

Saltdalshytta har høy standard på sine materialvalg og hytta bygges etter dagens strenge krav til isolasjon, tetthet, el standard osv. Gulv: Fliser med varmekabler på bad og vindfang. Parkett ellers i hovedplan og furugulv på 2 etasje. Vegger: Furu panel på alle vegger. Himlinger: Panel i alle tak. Kjøkken: Det er beregnet et standard kjøkken uten hvitevarer. Personlige tilpasninger er mulig. Bad/wc: Standard servantskap, elektrisk avtrekksvifte, dusjkabinett og wc. Tak: Torvtak. Prisen i annonsen gjelder for tomt A7 som ligger veldig fint til i terrenget og inkludert avbildet hytte,SMART 128 fra Saltdalshytta.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte