Gå til innholdet

Saltdalshytta Aurora SMART 128 nøkkelferdig med tomt på Langbråten

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse:
3750 Drangedal
Prisant.: 2 100 000
Megler: Wenche Stenhaug
Telefon: +47 454 44 097
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Dette er et naturskjønt område med panoramautsikt over Storfjorden i Nedre Toke. Vestvendt og ikke minst solrik tomt. Hytta ligger i fredelig omgivelser, og det er rike muligheter for aktivt friluftsliv. Toke bugner av ørret, tryte og sik, og i skogsområdet rundt kan en høste alle typer sopp og skogsbær. Brygge og badeanlegg er et perfekt utgangspunkt for utflukter med båt. Med sine mange øyer og bukter er Toke spesielt god egnet til spennende oppdagelsesturer med kano og kajakk.

Generelt

Å feire jul på hytta blir stadig mer populært. Start planleggingen nå, så kan du feire neste jul i ny Saltdalshytte. Prisantydningen inneholder ferdig hytte med standard innvendig ubehandlet materialpakke som kan oppgraderes hvis ønskelig. Gjelder denne hytta, en Smart 128, på tomt F1-2 (se plankart), med shingeltak og støpt betongdekke. Avgifter og omkostninger er ikke medregnet. Eventuell sprenging på tomt kommer i tillegg. Bjønnåsen/Langåsen har ellers mange flotte ledige tomter, og Saltdalshytta har i tillegg mange hyttemodeller å velge i. For andre modeller se www.saltdalshytta.no Vi hjelper deg selvsagt med å skreddersy din hytte etter dine ønsker og behov, eventuelt finne en annen modell som passer til denne tomta.

Adkomst/Tomteforhold

Du finner hyttetunet ved å ta fylkesvei 356 ca 1km fra Hennseid i retning Skien/Porsgrunn. Avstand til Porsgrunn er 37 km. Drangedal sentrum 17km, Kragerø 40 km og Gautefallheia 40km.

Innhold

Våre jubileumsmodeller er representert både i moderne AURORA-utførelse, og i tradisjonelt RUSTIK-design. På hovedplanet har SMART 128 stue/kjøkken, to soverom, et romslig bad og en utebod i forbindelse med inngangspartiet. I fronten er det en overbygd uteplass i halve hyttas bredde, med utgang direkte fra stua. Hemsloftet er på hele 31,7m2, og kan f.eks. innredes med et soverom og en loftstue. Summerer du areal på hovedplan og hemsloft har hytta over 100m2, så her har en stor familie god plass å boltre seg på.

Beliggenhet

Innlandet
Velg hytte