Gå til innholdet

Saltdalshytta Aurora Smart 128, nøkkelferdig, på Mjøsli inkl. tomt

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Budalsvegen
2338 Espa
Prisant.: 2 150 000
Megler: Wenche Stenhaug
Telefon: +47 454 44 097
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

Mjøsli er et område med hytter for helårs bruk. Det ligger like ovenfor Strandlykkja, på østsiden av Mjøsa – kun én time fra Oslo. Alle tomtene på Mjøsli har fantastisk panorama over fjorden, med moderne infrastruktur. Det er nå stor aktivitet i Mjøsli. Hovedveien E6 forbi Strandlykkja og avkjøringen til Mjøsli skal være ferdig i desember. Da kommer også moloen i Mjøsa på plass, og hytteeiere i Mjøsli får dermed mulighet til båtplass på Norges største innsjø. I Mjøsli kan du kjøpe vestvendte tomter med panoramautsikt over Mjøsa.

Generelt

Mjøsli er et eldorado sommer som vinter. Milevis med langrennsspor, muligheter for bading, fiske og soppturer. Båtplasser ved Mjøsa er også tilgjengelig.

Drømmer du om å feire jul i en egen hytte til neste år? Da har vi løsningen.

Se våre prospekter på prosjektert hytte ferdig til julefeiring 2015.

Adkomst/Tomteforhold

Høystandardtomter med vei, vann og avløp.

Innhold

Aurora SMART 128 På hovedplanet har SMART 128A stue/kjøkken, to soverom, et romslig bad og en utebod i forbindelse med inngangspartiet. I fronten er det en overbygd uteplass i halve hyttas bredde, med utgang direkte fra stua. Hytta er ikke bygget, så individuelle tilpasninger er mulig! Hemsloftet er på hele 31,7m2, og kan f.eks. innredes med et soverom og en loftsstue. Summerer du areal på hovedplan og hemsloft har hytta over 100m2, så her har en stor familie god plass å boltre seg på.

Standard

Tilbudet gjelder til og med 15.januar.

Beliggenhet

Innlandet
Velg hytte