Gå til innholdet

Saltdalshytta Aurora SMART 170C, nøkkelferdig, på Mjøsli

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Budalsvegen
2338 Espa
Prisant.: 2 490 000
Megler: Wenche Stenhaug
Telefon: +47 454 44 097
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

Mjøsli er et område med hytter for helårs bruk. Det ligger like ovenfor Strandlykkja, på østsiden av Mjøsa – kun én time fra Oslo. Alle tomtene på Mjøsli har fantastisk panorama over fjorden, med moderne infrastruktur. Det er nå stor aktivitet i Mjøsli. Hovedveien E6 forbi Strandlykkja og avkjøringen til Mjøsli skal være ferdig i desember. Da kommer også moloen i Mjøsa på plass, og hytteeiere i Mjøsli får dermed mulighet til båtplass på Norges største innsjø. I Mjøsli kan du kjøpe vestvendte tomter med panoramautsikt over Mjøsa.

Generelt

Å feire jul på hytta blir stadig mer populært. Start planleggingen nå, så kan du feire neste jul i ny Saltdalshytte. 

 

Mjøsli er et eldorado sommer som vinter. Milevis med langrennsspor, muligheter for bading, fiske og soppturer. Båtplasser ved Mjøsa er også tilgjengelig.

Adkomst/Tomteforhold

Høystandardtomter med vei, vann og avløp

Innhold

Nyheten AURORA SMART 170 er en flott og prisgunstig modell i vår populære SMART-serie. De populære SMART-hyttene kjennetegnes blant annet av et stort og praktisk hemsloft i hele hyttas lengde. Modellen finnes i fire utgaver, der tre har identisk planløsning. Forskjellen ligger i størrelsen på vindusflater og takutstikk. Felles for A, B og C er at disse har kjøkkenet i en vinkel i fronten, med direkte utgang til en romslig altan i fronten. Salongen og ildstedet er plassert på hyttas kveldsside, og også her er det direkte utgang til en overbygd uteplass. På hovedplanet finner du ellers et romslig bad, bod og to soverom, og en stor gang i forbindelse med inngangspartiet. Tar du trappen opp på hemsloftet oppdager virkelig hvor smart SMART er. Her er denne etasjen innredet med to store soverom og en loftsstue. 170A er den enkleste og rimeligste utgaven. 170B har litt flere vinduer, og dessuten overbygg i inngangspartiet og på vinkelen i fronten. 170C er forsynt med enda flere og litt mer spenstige vinduer, samt at takutstikket i fronten er gjort enda større. Det er denne modellen som er presentert i bildene øverst på siden.

Standard

Tilbudet gjelder til og med 15.januar.

Beliggenhet

Innlandet
Velg hytte