Gå til innholdet

Saltdalshytta Aurora Smart148 , nøkkelferdig, på Trysilsetra

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse:
2421 Trysil
Prisant.: 2 390 000
Megler: Wenche Stenhaug
Telefon: +47 454 44 097
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Trysilsetra ligger 6 km fra Trysilfjellet. Følg Vestbyveien forbi Trysil skisenter, så ligger det på venstre side av veien.

Generelt

Å feire jul på hytta blir stadig mer populært. Start planleggingen nå, så kan du feire neste jul i ny Saltdalshytte. 

 

Trysilsetra er et nytt og unikt hytteprosjekt i Trysil. Trysilsetra ligger 6 km fra Trysilfjellet og det går skiløyper ved hytteveggen. Her er det flotte turmuligheter sommer og vinter, bær og sopp, jakt og fiske. Trysil har en rekke aktiviteter å by på hele året: sykkelstier, turmuligheter, rafting, golf, fiske mm. Trysilsetra er tenkt bygget etter modell fra norske setertradisjoner. Miljøet blir unikt med seterhusene som plasseres i tunformasjon og i bilfrie områder. Trysilsetra passer for barnefamiler som ønsker et mer rolig og intimt miljø, men med kort vei til Trysilfjellet og alle andre tilbud Trysil har å by på. Ferdig opparbeidede hyttetomter med strøm, vann, vann og kloakk til salgs fra 350 000,- til 750 000,-. Beliggende sol vendt 850 moh. Kun 6 km til Trysilfjellet og skiheisene. Flott tur terreng, bade- og fiskemuligheter om sommeren. Flott utsikt mot Trysilfjellet.

Adkomst/Tomteforhold

Følg Vestbyveien 6 km fra Turistsenteret. Trysilsetra er godt skiltet på venstre side av veien.

Innhold

Smart 48 har et flott kjøkken med et stort spisebord der man kan innta hyggelige måltider med familie og gjester. Like utenfor er det en overbygd terrasse. Sofaens plassering er i nærheten av peisovnen og de store vinduene som gir god utsikt til skiløype og naturen. De store vinduene gir godt med dagslys inn i hytten og gir en følelse av å få naturen inn i hytten. Hytta har to soverom på hovedplan, bod, bad og en forholdsvis stor hems med ståhøyde på 1,9m, hemsen er delt opp i to rom. Hytta er ikke bygget så her er det muligheter til å endre og gjøre tilpasninger

Standard

Bildene vist på denne siden er illustrasjoner av katalogmodellen. Hytta kan kundetilpasses før bygging. Prisen eks. omkostninger.

Tilbudet gjelder til og med 15.januar.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte