Gå til innholdet

Saltdalshytta Rustik 530 på Langklopp/Gisnadalen

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Åsen Hyttegrend
7397 Rennebu
Prisant.: 2 584 000
Megler: Bård Lie
Telefon: +47 979 96 635
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Åsen Hyttegrend ligger ved Gisnadalen 650 m.o.h. i Rennebu kommune nær grensa til Oppdal.
Et flott fjellterreng med fantastiske turmuligheter.

Hyttegrenda er vestvendt med sol hele dagen, og alle tomter har svært god utsikt mot Trollheimen.

Området grenser til Slettestjønna naturreservat med et rikt dyre- og fugleliv, og fiskemuligheter.

Mot nord grenser hyttefeltet til Barnas Naturverden. Et unikt fjellområde hvor stier og 3 selvbetjente overnattingshytter  er spesielt tilrettelagt for barnefamilier.

Langklopp Fjellgård er nærmeste nabo til hyttefeltet. På Langklopp er det muligheter for ridning   både på bane og på tur hele året og kjøring med hest og vogn/slede. Vertskapet på Langklopp ønsker alle velkommen.

I nærområdet er det fint å sykle. Her er mange forskjellige sykkelalternativer på lite trafikkerte grusveier.

Elva Gisna ligger i gangavstand fra hyttefeltet, med sandbunn og fine små sandstrender der den bukter seg og flyter stille nedover. Her er gode bademuligheter for hele familien.

Elva er også en fin liten fiske-elv, hvor det er lett å få småørret for liten og stor i familien.

Det er mulig å løse jaktkort for småviltjakt i nærområdet.

Det går oppkjørt skiløype gjennom hyttefeltet. Løypa går gjennom vakkert skog- og fjellterreng. Den er passe kupert og passer godt for alle ferdighetsnivå.

Det er 20 min. bilkjøring til Oppdal som er Norges største sammenhengende alpinområdet, med 46 nedfarter og løyper  for alle ferdighetsnivå.
Oppdal byr blant annet også på gode muligheter for shopping, kultur og restauranter.

Generelt

Å feire jul på hytta blir stadig mer populært. Start planleggingen nå, så kan du feire neste jul i ny Saltdalshytte. 

 

Prisantydningen inneholder ferdig hytte med standard ubehandlet innvendig matrialpakke som kan oppgraderes hvis ønskelig. Gjelder denne hytta inkl. tomt på Åsen Hyttegrend, og kan velges blandt ledige tomter.
avgifter og omkostninger er ikke medregnet.

Åsen Hyttegrend har ellers mange flotte ledige tomter, og Saltdalshytta har i tillegg mange hyttemodeller å velge i.  For andre modeller se www.saltdalshytta.no
Vi hjelper deg selvsagt med å skreddersy din hytte og tomt etter dine ønsker og behov !

Adkomst/Tomteforhold

Åsen Hyttegrend finner du 10 mil sør for Trondheim og 2 mil nord for Oppdal.
 
Følg E6 fra Trondheim forbi Ulsberg. Rett før kommunegrensa til Oppdal, er det skilt på E6 med Langklopp,hest og hytte, som peker opp til høyre. Følg skilting mot Langklopp Fjellgård i 3,5 km. Åsen Hyttegrend ligger på venstre side rett før fjellgården.
 
Kommer du fra Oppdal, finner du skilt på E6 med Langklopp, hest og hytte, som peker opp til venstre rett etter kommunegrensa til Rennebu. Følg skilting mot Langklopp Fjellgård i 3,5 km. Åsen Hyttegrend ligger på venstre side rett før fjellgården.

Innhold

Rustik 530 er en klassisk vinkelhytte tilpasset dagens krav til komfort og fasiliteter. Den har en stor stue med flotte vinduer mot utsikten. Kjøkkenet er delvis adskilt fra stua, og ildstedet er strategisk plassert mellom disse. Fra stua er det dør ut mot den overbygde uteplassen i fronten, som på illustrasjonen til høyre er koblet sammen med inngangspartiet via en skiferkledt terrasse.
Hytta har tre soverom, ett bad og rikelig med bodplass. Fløyene i bygget har en bredde på 6,3 meter, og takvinkelen er 32 grader. Dette gir mulighet for vår geniale sovehems, der deler av hemsgulvet er senket for å gi full ståhøyde mellom sengeplassene.

Standard

Tilbudet gjelder til og med 15.januar.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte