Gå til innholdet

Sentrumsnære hytter på Skeikampen til salgs

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: ysteriveien
2652 Svingvoll
Prisant.: 4 141 132
Bta/P-rom: 90 / m2
Megler: Eirik Enge
Telefon:
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

2 selveiertomter med meget gunstig beliggenhet i sentrum av Skei, rolig og usjenert, likevel rett ved dagligvareforretning, afterski, kafè og i umiddelbar nærhet til alpinanlegget, langrennsløypene, golfbanen og driving range. Romslige tomter med meget attraktiv beliggenhet er en unik mulighet! Ski ut fra bakkene og kort gange til å sette på seg skiene og skli ned til alpinanlegget.

Kombinasjonen av sentral og usjenert beliggenhet hører sjeldenheten til. Tomtene ligger naturskjønt til og grenser til friområde med utsikt over dalen og Hafjell og ligger sentralt, i vestvendt terreng, med gode sol- og utsiktsforhold, samt variert turterreng for all slags vær.

Skeikampen er et friluftseldorado sommer som vinter. Om vinteren er det et av Norges mest snørike områder. Dette er kjent som kanskje Norges flotteste langrennsområde med ca. 220 km maskinpreparerte løyper med stor variasjon på løyper for alle ferdigheter og værforhold. Kort veg til Peer Gyntvegen med mulighetene den gir både sommer og vinterstid.

Skeikampen har et flott, moderne alpinanlegg med 11 heiser og 20 nedfarter bl.a 8 seter stolheis rett til toppen, samt gode off-pist muligheter. Det er lagt ned mye ressurser i et topp moderne parkanlegg for twintip og snowboard. Skeikampen er treningsarena for landslaget i slopestyle, tidlig snø og sikre snøforhold er av stor betydning for at skiforbundet valgte akkurat Skeikampen som arena. Ønsker man variasjon er det under 30 minutters kjøring til bunnstasjonen på både Kvitfjell og Hafjell. Det er tilrettelagt også for andre aktiviteter som, kanefart, kjelkekjøring i alpinbakken, tur m/hundeslede og snørafting.

Skeikampen er viden kjent for sine fine sykkelstier, seterveier og fjellveier. Det er blitt en veldig populær sommer-aktivitet på Skeikampen og i den forbindelse kan bl.a Merida Terrengskole og  "Bukkerittet" nevnes. Man kan spille golf på landets høytliggende 18 hulls golfbane, spille tennis på en av de 6 hardcourt tennisbanene av høy kvalitet, fiske, ridning, elgsafari, bade i vann og bekker.

Nærheten til serveringssteder og fasiliteter er det mange som setter ekstra stor pris på, bl.a Skei Appartment/Skeistua, Segalstad Seter med dagligvareforretning som er oppe hver dag hele året. Gode fiske/- og jaktmuligheter i nærområdet. Innenfor 1 timers kjøring er Hunderfossen familiepark, rafting i Sjoa, Maihaugen samt Lillehammer by med et rikt kunst og kulturliv. For mere info gå inn på www.skeikampen.no

Adkomst/Tomteforhold

Tomtenes muligheter

Tomt 1: kr 1 690 000,- / 1 250 kvm
Tomt 2: kr 1 490 000,- / 1 250 kvm

Tomtene hører inn under den nye reguleringsplanen "områderegulering Skei sør" og er nylig regulert. I korte trekk er mulighetene på tomten:

For områdene ovenfor (nord for) fylkesveg 337 gjelder: BYA = 25 % Gesimshøyde: 3,00 m Mønehøyde: 5,00 m
Gesimshøyden måles fra skjæringen mellom ytterveggens ytre flate og takflaten til overkant av grunnmur. Mønehøyden måles fra overkant grunnmur. 
Tillatt bruksareal (BRA) på hver tomt skal ikke overstige 230 m2. For hytter med underetasje skal hovedplan ikke overstige 140 m2 (BRA).
Parkeringsarealet går inn i beregningsgrunnlaget for grad av utnytting, jfr. TEK10 §5-2. Nødvendig parkeringsareal på hver tomt: (1,5x18 m2= 27 m2).

Den samlede tillatte bebyggelsen kan oppføres som:
- en bygning (hytte og uthus under samme tak) 
- to bygninger (for eksempel frittstående hytte og frittstående uthus/anneks/garasje)   
- tre bygninger (frittstående hytte, frittstående anneks/uthus/garasje og frittstående uthus/garasje)

Det tillates kun én hytteenhet (bruksenhet) pr. regulert hyttetomt. Dersom bebyggelsen oppføres som to eller tre bygninger, forutsettes det at disse plasseres i tunform og så nær hverandre (maks. 8 meter) at disse ikke kan danne enheter og fradeles. Tillatt bruksareal (BRA) for anneks/uthus/ er maksimalt 40 m2. For garasje kan det tillates et bruksareal (BRA) på 40 m2. Garasjeloft kan nyttes som uthus, men ikke som rom til varig opphold (hoveddel).

For utfyllende informasjon se vedleggene til prospektet.

Adkomst

Fra Lillehammer kjør RV 255 mot Gausdal og følg denne ca 20 km til Segalstad Bru i Østre Gausdal. Fortsett her rett fram på RV 254. I Svingvoll, ta av til Skei på venstre hånd og følg Skeisvegen til avkjøring mot Skeikampen Høyfjellshotell/Golf etc. Siste veg til høyre er Ysterivegen og det står et PRIVATmegleren tilsalgs skilt ved tomtene (mellom tomten det bygges på og fritidsboligen i Ysterivegen 3). Det står også et Saltdalshytte skilt med pil inn til hyttene/tomtene siden vi har en hytte under oppføring på tomt nr 3.

 

Innhold

Omfang av leveranse:

 • inkludert tomt
 • inkludert grav (forbehold og fjell og myrmasse)
 • inkludert betong
 • isola takshingel på tak.
 • grunnet med visisr transparang grunning utvendig
 • terrasse uten rekkverk
 • innvendige overflater malt med hvit panel lakk
 • ytterdører, vinduer og innerdører malt hvite.
 • alle lister malt hvit lassert.
 • 3 stavs shade oake parkett i første etasje
 • hvitlakkert furugulv på hemsen.
 • fliser med varmekabel i vindfang og på bad.
 • HTH kjøkken av typen stocholm uten hvitevarer.
 • Scand 65 peisovn og stålpipe.

 

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte