Gå til innholdet

Smart 48 fra Saltdalshytta på Slåseterlia

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Slåseterlia
2636 Øyer
Prisant.: 2 500 000
Megler: Anne-Line Østensen
Telefon: +47 979 96 606
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 2

Beliggenhet

Høystandard selveiertomter på 1100-1500m2. Beliggende 800 moh med flott utsikt over Gudbrandsdalen. Gode solforhold. Umiddelbar nærhet til 350 km oppkjørt skiløypenett og bare 3-4 minutter i bil til alpinanlegget i Hafjell. Med andre ord noe for hele familien!

Generelt

Saltdalshytta har eget kontor på Lillehammer som tilbyr nøkkelferdige hytter i Gudbrandsdalen. Flere av våre hytter er allerede oppført i området. Ta kontakt for visning og tilbud på andre modeller.

Adkomst/Tomteforhold

Kjør E6 nordover forbi Lillehammer. Etter ca 10 km. er det skiltet Hafjelltoppen. Ta av til høyre her, og følg skiltingen merket Hafjelltoppen. Etter bommen kjører du ca. 2 km, til du får skilt på høyre side merket Slåseterlia. Ta opp til høyre, og kjør forbi eksisterende hyttefelt. Det nye tomtefeltet ligger på oversiden av eksisterende hyttefelt. Det vil bli skiltet med Saltdalshytta ved visning.

Innhold

Smart 48 har et flott kjøkken med et stort spisebord der man kan innta hyggelige måltider med familie og gjester. Like utenfor er det en overbygd terrasse. Sofaen plassering er i nærheten av peisovnen og de store vinduene som gir god utsikt til skiløype og naturen. De store vinduene gir godt med dagslys inn i hytten og gir en følelse av å få naturen inn i hytten. Hytta har to soverom, bod, bad og en forholdsvis stor hems med ståhøyde på 1,9m, hemsen er delt opp i to rom.

Hytta er ikke bygget så her er det muligheter til å endre og gjøre tilpasninger.

Standard

Bildene vist på denne siden er illustrasjoner av katalogmodellen. Hytta kan kundetilpasses før bygging.


Prisen er eks. omkostninger.

Beliggenhet

På fjellet
Dokumenter
Velg hytte