Gå til innholdet

Aurora Smart TA176-B Nøkkelferdig hytte inkl tomt og graving, på Gulakertunet, Oppdal

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Gulakertunet
7340 Oppdal
Prisant.: 2 900 000
Bta/P-rom: 58 / m2
Megler: Bård Lie
Telefon: +47 979 96 635
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Dette er en unik mulighet til a sikre seg en attraktiv tomt i et naturskjønt område. Hyttefeltet ligger ca. 4,2 km vest for Oppdal sentrum og ca. 1,5 km fra Vangslia skisenter. Hyttetomtene har en meget attraktiv og skjermet beliggenhet. Det er gode solforhold i området og flott utsikt mot sør, øst og vest. Det er enkel adkomst til alpinanlegget og det eksisterende langrennsløypenettet.

Oppdal byr for øvrig på det meste og beste av muligheter for aktiviteter en kan tenke seg gjennom året: Turer i fjellet, Norges største alpinanlegg, jakt og fiske, golfbane, curling, bowling, rafting, kulturhus med kino, basseng, konserter, kulturopplevelser med mer.

Generelt

Prisantydningen inneholder ferdig hytte med ferdigbehandlet innvendig matiralpakke som kan oppgraderes ytterligere hvis ønskelig. Gjelder denne hytta på tomt nr 7 eller 8
avgifter og omkostninger er ikke medregnet.

Gulakertunet har ellers mange flotte ledige tomter, og Saltdalshytta har i tillegg mange hyttemodeller å velge i.  For andre modeller se www.saltdalshytta.no
Vi hjelper deg selvsagt med å skreddersy din hytte og tomt etter dine ønsker og behov !

Adkomst/Tomteforhold

Kjør Riksveg 70 fra Oppdal sentrum vestover retning Sunndalsøra. Etter ca. 4,2 km kommer du til avkjøringen til hyttefeltet (venstre side). Følg veien nedover ca. 170 meter. Tomtene ligger da rett frem.

For avtale om visning lørdag 7. oktober kontakt Cecilie Nitter på 93 22 33 08

Saltdalshytta finner du på stand inne på Oppdal Kulturhus, velkommen til en hyggelig hytteprat.

Innhold

På hovedplanet er det ett soverom, bod, bad med sauna, gang med gode garderobemuligheter, og selvfølgelig en flott stue/kjøkkenløsning. Syns du det blir for trangt rundt kjøkkenbordet, kan hytta evt forlenges med 60 eller 120 cm i den delen av bygget.

Arken åpner opp den midterste delen av loftet og gir plass til en god salong med utsikt. På hver side av loftsstua ligger det fine, store soverom. Adkomsten til loftet er via en ordentlig trapp, noe som bidrar til å gjøre loftet enda mer anvendelig og tilgjengelig.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte