Gå til innholdet
Stilarter_960x320_a
Vis Aurora
Aurora er Norges mest populære serie med moderne hytter. Her kombinerer vi  store glassflater med strategisk plasserte glugger og smale vindusstriper. 
Dette skaper spennende fasader som innvendig tar vare på dagslyset og serverer utsikten på et sølvfat. Hyttene har moderne planløsninger med mange smarte løsninger og spennende detaljer. Aurora finnes både med vanlig saltak og med pulttak.

Aurora leveres med utvendig låvepanel - et stilrent og enkelt panel med en smal, rett fals mellom bordene. Aurora SMART kan dessuten leveres med vår flotte stavlaft-dekor.

Vis Aurora
Vis Aurora
Vis Rustik
Våre tradisjonelle hytter kan leveres i flere ulike utførelser, tilpasset byggested og din personlige smak. Felles for de alle er vakre detaljer og et gjennomført design som tåler tidens tann. 
Rustik leveres med stående låvepanel. På våre nettsider er noen av modellene presentert med liggende laftepanel eller villmarkspanel, men de leveres nå kun med låvepanel - og evt vår flotte stavlaft-dekor.

Ved å velge ulike typer omramming, dekor og taktekke kan du tilpasse hyttas eksteriør til omgivelsene og din egen smak. En hvilken som helst Rustik-modell ende opp som en lys og klassisk sjøhytte, eller som en brunbeiset fjellhytte med torv på taket. Fokuser derfor på planløsningen når du studerer modellene.

Vis Rustik
Vis Rustik
Oppdatert
Velg hytte