Gå til innholdet

Nova 236

Nova 236
Ta en ekstra god kikk på denne hytta. Her er to optimaliserte bygg koblet sammen til en optimal enhet med mange spennende detaljer.

Den ene delen inneholder stue/kjøkken, samt bad og bod. Sofagruppen er lokalisert i front, med store vinduer mot hele utsikten og vel så det. Langbordet og kjøkkeninnredningen strekker seg ut i et karnapp på den ene langveggen. På denne siden er det også ekstra takutsikk, og egen utgang både fra stua og badet. Sistnevnte passer meget bra hvis du f.eks. har en badestamp e.l. på denne siden av hytta.

Alle soverommene ligger i en egen fløy på hyttas kveldsside. Her finner du også et bad og en romslig gang med garderobe. Og som ikke dette er nok - alle soverommene har egen utgang til en overbygd uteplass/svalgang i hele byggets lengde. Kjekt for morgenfuglen som vil snike seg ut for et lite morgenbad, eller de som vil forsikre seg om at sola har gått  ned før de legger seg (dvs, i den nordlige landsdelen kan det sommerstid ta flere uker eller måneder før dette skjer). Trenger du mer enn tre soverom, kan denne delen enkelt forlenges.

Tips: legger du skiferheller på gulvet i vindfanget og på de tilstøtende utearealene, får du en følelse av å være ute når du passerer gjennom dette rommet - spesielt hvis det legges utvendig panel på innerveggene her, og kanskje attpåtil har utebelysning på veggene.

Tekniske data ?BRA = Oppvarmet bruksareal. Arealet av planet som ligger innenfor omsluttende vegger. Inkludert innvendige vegger.

BTA = Bruttoareal. Areal inkludert yttervegger og summet på alle plan.

Mønehøyde er høyde over pilar / inkludert en evt. støpt plate.

BRA: 90,7 m2
BTA: 107,7 m2
Lengde: 17,7 m
Bredde: 9,9 m
BYA: 124,2 m2
Grunnflate: 103,4 m2
Antall soverom: 3

Favoritt ?Legg til dine favoritter, så kan du lage din egen favorittkatalog på "min side"

For å kunne lage din egen favorittliste må du være innlogget.

Velg byggested:

Priser?Priser gjelder for levering 2018 med nye energikrav for hytter over 70m2. 

Velg fylke for prisberegning

TILPASNINGER
Alle våre modeller kan tilpasses dine ønsker og behov, innenfor de mange mulighetene vårt fleksible system gir. Ta kontakt, så skaper våre selgere og tegnere i samarbeid med deg din egen unike hyttemodell!
Oppdatert
Velg hytte