Gå til innholdet
FL2013_Haaland_1280x720
Styreleder i Finnmarksløpet Per Aronsen deler ut beviset på at Inger-Marie har vunnet Saltdalshytta.
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Fullskjerm fullskjerm fullskjerm Full-
skjerm
Styreleder i Finnmarksløpet Per Aronsen deler ut beviset på at Inger-Marie har vunnet Saltdalshytta.

Inger-Marie vant hytta!

Med førsteplass i fjorårets Finnmarksløp og tredjeplass i år var det Inger-Marie Haaland som vant en SMART 48. Vi gratulerer henne med tredjeplassen og hytta, og gratulerer selvfølgelig også Thomas Wærner med en soleklar seier i årets løp.
Som vinner av Finnmarksløpet 2013 vinner Thomas Wærner ATV fra Polaris til 114 000 kroner, 65 000 kroner i pengepremie, statuett og finnmarksløpsvin. Etter en iskald tur over fjellet inatt, kan han også se fram til seg middag og overnatting i suite på Rica hotell.

Inger-Marie Haaland vant ikke årets renn, men med beste sammenlagtplassering i 2012 og 2013 får hun tidenes trøstepremia - et byggesett til en SMART 48 M fra Saltdalshytta. I en artikkel på Finnmarksløpets nettside forteller hun om løpet:
- Jeg er kjempefornøyd, og har ingenting å klage på. Jeg vinner gjerne, men dette løpet synes jeg har vært tyngre enn de tidligere, det har vært veldig kaldt, nedi førti minusgrader. Det folk ikke tenker på er at i såpass kulde må hundene stoppe for å tisse, hvis ikke kan de, spesielt hannhundene, forfryse seg om man lar dem tisse i fart. Og når man må putte mye inn pga kulda, så kommer det jo mye ut igjen også. Så det blir mange stopper.
- Hva tenker du om å ha vunnet Saltdalshytta?
- Jo, det er fantastisk! Men jeg har ikke tenkt så mye på den under løpet. Jeg er litt sånn at jeg ikke liker å tenke på sånne ting før de er sikret, for hvis man tenker på det så bringer man uhell over seg, og får ei parkering, f.eks.

Vi Inger-Marie gratulerer med sammenlagtseieren, og ønsker henne lykke til med hytta!

PS: 
Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Styreleder i Finnmarksløpet Per Aronsen deler ut beviset på at Inger-Marie har vunnet Saltdalshytta.

Velg hytte