Gå til innholdet

Saltdalshytta Skienern

Saltdalshytta er ny tittelsponsor for to av grenene i Enern og 25. februar går det første Saltdalshytta Skienern av stabelen i fjellheimen Oppdal.

Hytteliv handler om fritid og for mange kombinert med god mosjon. Som tittelsponsor på Enern ønsker vi nemlig å stimulere til en aktiv fritid på Oppdal.

Saltdalshytta Skienern er et turrenn for hele familien, løypa går i spektakulære hytte-og naturomgivelser fra Granasjøen på Nerskogen i Rennebu til Grøtsetra skianlegg. 

Etter målgang blir deltagerene fraktet til Oppdal kulturhus, her vil det bli premieutdeling,musikk og konkurranser fra kl 1500. Her kan du også møte oss i eget telt der vi kan fortelle deg mer om muligheter for hytte i vakre Oppdal.
Skifesten avsluttes med Helbillies-konsert i Oppdal kulturhus kl 21.00. 

Påmelding til rennet

Enern er hjertet av Norsk mosjonsidrett. Fire helt ulike grener, variasjon, gjennom alle årstider, basert på kondisjonsidrett og grunnleggende ferdigheter. Fokus på mosjon, deltakelse og det å fullføre, ikke plassering og prestasjon, alle er vinnere. Kortere og enklere varianter av alle løp/ritt som gjør at terskelen for å melde seg på blir lavere og at dette er noe som er overkommelig for alle nivåer.

Mer informasjon om Saltdalshytta Skienern finner du her.


Saltdalshytta_Skienern_-760x760
Oppdatert
Velg hytte