Gå til innholdet

Satt pris på av næringslivet i Salten

Saltdalshytta og konsernet ble tirsdag kveld under Opplyst-konferansen i Bodø hedret med prisen for årets ambassadør og ikke minst selve hovedprisen, Opplystprisen 2016.
Som stolte av det produktet vi er, var det stort å få annerkjennelse for dette. Konsernsjef Irene Skiri måtte under prisutdelingen opp på podiet for å ta imot hele to priser. 

Opplyst er en næringslivskonferanse og en feiring av næringslivet i den stadig voksende region Salten i Nordland. Der det ble delt ut 7 priser eksempelvis Årets Designpris, -eksportpris og -servicepris. Saltdalshytta har gjennom 35 år vært en viktig bidragsyter til vekst og satser hardt på å fortsette denne utviklingen og bidra til vekst i regionen.

Hovedprisen skulle gå til en bedrift som har vist at det er mulig å ta store steg i egen utvikling. Bedriften har med sin suksess banet vei for andre bedrifter, og har bidratt til positive ringvirkninger for regionen som helhet.

Vi er stolte, ydmyke og takknemlige!

Nominerte bedrifter

Disse seks bedriftene er nominert til årets hovedpris: Salten Aqua, Yara, DIPS, Elkem Salten Verk, PowerOffice og Saltdalsbygg.

Jury
Juryen bestod av Karsten Nestvold (Innovasjon Norge), Kjersti Bye Pedersen (Salten regionråd), Liv Torill Pettersen (Meløy Næringsforum), Morten Støver (DNB) og Bjørnar Brændmo (Beiarn kommune).

Opplystpris2016_600
Oppdatert
Velg hytte