Gå til innholdet
FMO150308-11832_1280

Blir ny partner av Visma Ski Classics

Saltdalshytta har signert en samarbeidsavtale med langløpscupen Visma Ski Classics og skal være presenterende partner av den grønne sprinttrøya kommende sesong.
Visma Ski Classics er mesterskapet som inkluderer ti av de mest populære og prestisjetunge langrennsløpene i verden. Hvert renn er fra 35 km og oppover og har en deltakermiks av profesjonelle eliteløpere og ca. 50.000 amatører. De mest populære og kjente løpene som inngår i Visma Ski Classics er Marcialonga (Italia) Birkebeinerrennet (Norge) og Vasaloppet (Sverige).

I hvert løp er det innlagt 2 eller 3 sprintetapper. De fem utøverene som har raskest tid i sprintene, får poeng i sammendraget. Den aktuelle lederen i sprintkonkurransen bærer den grønne trøya under konkurranse. Vinneren sammenlagt i 2015 ble Øystein Pettersen (Team United Bakeries). 

For oss i Saltdalshytta er dette en perfekt match. Friluftsliv og skigåing er en stor del av vår særnorske kultur og inneholder de verdier vi ønsker å formidle. Vi designer hytter med utgangspunkt i den aktive families perspektiv der gjerne skisport er meget aktuelt, så dette er absolutt sporten for hyttefolket.

En annen ting som har fascinert oss med Visma Ski Classics er miksen av profesjonelle utøvere og mosjonister, noe som er helt unikt. Interessen for løpene har økt mye de siste årene. En veldig positiv trend som vi ønsker å ta del i, sier markedssjef Trond-Arve Nikolaisen.
Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Aktuelle modeller

Oppdatert
Velg hytte