Gå til innholdet
v952a_camera01_1280x720
Høsttilbudet gjelder alle våre modeller. Her ser du Villmark 952A i et høstlig landskap.
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Fullskjerm fullskjerm fullskjerm Full-
skjerm
Høsttilbudet gjelder alle våre modeller. Her ser du Villmark 952A i et høstlig landskap.

Høsttilbud - spar kr 21.000!

Tradisjonen tro drar vi også i år i gang vårt populære høst-tilbud, der vi spanderer pipe og takrenner på hytter som leveres etter 15. oktober. Tilbudet gjelder et begrenset antall hytter, så ikke vent for lenge!
Tidligere år har tilbudet alltid blitt utsolgt, og det er meget mulig at det samme skjer i år. Her er noen praktiske tips og nyttig informasjon i sakens anledning.

Grunnarbeid i sommer
De fleste kunder som benytter seg av dette tilbudet, gjør graving og fundamentering ferdig i løpet av sommeren eller tidlig på høsten. Når hytta leveres, kan råbygget da settes opp og lukkes på direkten.

Ferdig montert utvendig
Ønsker du ikke å reise råbygget selv, kan du bestille hytta 'ferdig utvendig'. Vi setter da opp råbygget og gjør ferdig de utvendige detaljene. Deretter kan du snekre videre på egenhånd, uavhengig av vær og vind, eller la andre håndverkere overta og gjøre hytta ferdig i løpet av vinteren, slik at den f.eks. er klar til påske eller sommerferie neste år. På våre nettsider finner du priser både for byggesettet i ulike utførelser, samt hva hytta koster hvis vi skal gjøre den ferdig utvendig. Kapasiteten på 'ferdig utvendig' er ikke ubegrenset, så hvis du ønsker å benytte deg av dette tilbudet er det ekstra viktig at du melder din interesse i god tid. 

Et godt tilbud
Tilbudet innebærer altså  gratis pipe og takrenner ved levering etter 15. oktober. I snitt utgjør dette en besparelse på mer enn 21.000 for deg som kunde. Utlevering i oktober nødvendigvis ikke betyr at du kommer sent i gang med prosjektet ditt. Er alternativet å starte byggingen i 2014, kommer du faktisk tidlig i gang!

Betingelser
Gjelder første gangs bestilling av komplett byggesett (2013-pris) med planlagt levering i den angitte perioden. Gjelder ikke i tillegg til andre kampanjer/rabatter, eller eksisterende bestillinger som pga forsinkelser eller andre årsaker blir utsatt til denne perioden. Begrenset antall, "førstemann til mølla".
Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Høsttilbudet gjelder alle våre modeller. Her ser du Villmark 952A i et høstlig landskap.

Oppdatert
Velg hytte