Gå til innholdet
Hytteblogger_illustrasjonsbilde_01_1280x720
Hytteblogger.no er et nytt bloggsted for deg som har Saltdalshytta eller Røroshytta.
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Fullskjerm fullskjerm fullskjerm Full-
skjerm
Hytteblogger.no er et nytt bloggsted for deg som har Saltdalshytta eller Røroshytta.

hytteblogger.no

Velkommen til vårt nye bloggverktøy for eiere av Saltdalshytta og Røroshytta! Her kan du dele dine erfaringer, tips og opplevelser for andre hytteinteresserte.
Ideen til denne bloggsiden oppstod etter at vi i lang tid hadde opplevd den enorme entusiasme, glede og stolthet folk nærmest koker over med når de planlegger å kjøpe hytte, bygger hytte eller bruker hytta si. Vi har fått servert mange gode historier, ideer og inspirasjon som mange fler kunne hatt nytte og glede av. Det fantes riktignok noen bloggere rundt omkring, men de var ofte vanskelig å finne. Med nettstedet hytteblogger.no håper vi å gjøre det enklere - både for de som blogger, og de som ønsker å skaffe seg ideer og ispirasjon til sitt eget hytteliv.

For å bli registrert som bruker på hytteblogger.no er det eneste som kreves at du har (eller er i ferd med å skaffe deg) Saltdalshytte eller Røroshytte. Er du i denne kategorien er du velkommen til å bli med!

Vi har de siste månedene testet bloggverktøyet på en håndfull personer, og nå ligger det inne et knippe bloggartikler om ulike temaer. Etterhvert som flere registrerer seg og forteller om sine hytter, kan dette bli en nyttig kilde for inspirasjon og ideer for alle hytteinteresserte.

Siden er under kontiunerlig utvikling, og hvis du har problemer med å få ting til å virke, eller har tips eller kommentarer om hytteblogger.no, kan du sende en epost til skogvoll@saltdalshytta.no

Ta en kikk på hytteblogger.no (åpnes i nytt vindu)

Brukerveiledning
- Registrer deg som blogger
- Lag ny bloggartikkel
Opprett 'Min hytte'

Velkommen som skribent og/eller leser på hytteblogger.no!

-

Ofte stilte spørsmål om hytteblogger.no

Jeg har registrert meg som blogger, men navnet mitt vises ikke i oversikten over bloggere?
Du må skrive en bloggartikkel eller opprette 'Min hytte' for å vises i oversikten.
Jeg har glemt passordet mitt.
Velg 'logg inn', og klikk 'Glemt passord'. Det kommer da fram et felt der du kan skrive epostadressen din og velge 'Send nytt passord'. Du får tilsendt et nytt passord på den oppgitte epostadressen. Mottar du den ikke, må du sjekke i spam/søppelpost-mappen i epost-programmet ditt.
Jeg har skrevet en bloggartikkel, men den vises ikke for andre enn meg selv.
Når du er innlogget vil det da stå 'IKKE PUBLISERT' ved artikkelnavnet i oversikten over dine bloggartikler. Du må velge 'Publiser artikkel' når du vil at den skal bli synlig for andre. Gå inn på artikkelen (når du er innlogget), velg 'Rediger artikkel', og se om det står 'Er ikke publisert' på den røde knappen i toppen. Isåfall klikker du på denne, slik at den blir blå med teksten 'Publisert'. Velg så 'Lagre endringer'.
Mer informasjon finner du i guiden 'Lag ny bloggartikkel'.
Jeg har problemer med å laste opp bilder. Hva gjør jeg galt?
Når du velger 'Bla gjennom' eller 'Velg fil' i bildekolonnen på venstre side, kan du velge en vanlig JPG bildefil med maks størrelse 10MB. Er filen større enn dette, lastes den ikke inn. OBS: Bildene lastes ikke inn før du velger 'Lagre endringer'.
Hvordan får jeg Instagram-bildene mine fram på bloggsiden?
Du må legge inn ditt Instagram brukernavn under 'Personalia' på 'Min side'. Da vil alle bilder du gir emneknaggen #hytteblogger komme fram i artikkelutlistingen din.
Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Hytteblogger.no er et nytt bloggsted for deg som har Saltdalshytta eller Røroshytta.

Les også...

Opprett 'Min hytte'

Alle bloggere kan ha en spesiell bloggartikkel som handler kun om selve hytta. Der kan du for eksempel skrive hvilken hyttemodell du har, litt om tomta, eventuelle…

Les mer | mars 2015

Registrer deg som blogger

Før du begynner å skrive bloggartikler, må du registrere deg som blogger. Dette er meget enkelt - bare følg beskrivelsen nedenfor trinn…

Les mer | mars 2015

Lag ny bloggartikkel

For å opprette en ny bloggartikkel må du først logge inn og gå til 'Min side'. Følg så denne beskrivelsen steg for steg.

Les mer | februar 2015

Oppdatert
Velg hytte